Fysio - Hovedpine
Caspar Frausing
Ålekistevej 166
2720 Vanløse
Tlf +45 206 206 94
E-Mail: caspar@casparf.dk

Behandling af ondt i hovedet/hovedpine/migræne


Hovedpine og migræne er en stor kategori. Det kan komme af stress, mangel på søvn, mangel på væske eller være et symptom på ubalance i det muskulære system. Hovedpine i sig selv er som regel kun et symptom og derfor at det vigtigt at finde frem til den egentlige årsag. 

Hvis hovedpinen er et symptom fra det muskulære system, er det vigtigste at finde ud af hvor årsagen sidder. Det er rigtigt at nakken kan være årsagen, men hvis hovedpinen er tilbagevendende, kan det skyldes at årsagen sidder et helt andet sted i kroppen.

Jeg har stor erfaring med at finde frem til problemets kerne. Sker det, kan hovedpinen være væk på én behandling og ikke komme tilbage igen. Hos nogle patienter findes årsagen i lænden, hos andre i foden. Nogle hovedpinepatienter er blevet kureret helt fra deres problem ved hjælp af indlæg i skoen, fordi deres fod ikke kunne afvikle ordentligt.

For mig som fysioterapeut er det vigtigste at finde ud af hvor problemet sidder, så symptomet kan gå væk. Derfor går jeg altid på jagt i hele kroppen for at finde de dybereliggende årsager til at et problem opstår.   

Kontakt mig på caspar@casparf.dk, tlf. +45 206 206 94 eller book tid online via hjemmesiden.

 
Panel title

© 2020 fysio

Antal besøg: 7781

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11451101303101sekunder