Fysio - Migræne
Caspar Frausing
Ålekistevej 166
2720 Vanløse
Tlf +45 206 206 94
E-Mail: caspar@casparf.dk

Udsagn om behandling af Migræne

Lotte:

Jeg har i mange år haft migræne jævnligt, cirka en gang i måneden. Når migrænen rammer, er symptomerne meget kraftig hovedpine, kvalme og svimmelhed, og det gælder så om at få taget nogen migrænepiller hurtigt, da de plejer at være det eneste der virker. Jeg har i årevis derfor taget 2-3 migrænepiller i måneden, over de 2-3 dage migrænen plejer at vare.


I denne måned undlod jeg på Caspars anbefaling at tage en migrænepille den første morgen, jeg mærkede migrænen, og 'holdt så ud' indtil senere på dagen, hvor jeg havde fået en akut-tid hos Caspar. Her fik jeg to nåle i hver hånd, som jeg sad med i 30 minutter.

Kort tid efter at nålene var stukket i (det gjorde slet ikke så ondt som forventet!), kunne jeg mærke at noget 'lettede' - jeg havde rigtig meget hovedpine da jeg ankom. Efter de 30 minutter havde jeg det mærkbart bedre - migrænen var ikke helt væk, men meget svagere i styrke, end da jeg kom.


Dagen efter var migrænen væk, hvilket jeg aldrig har prøvet før; et migræneanfald varer for mig altid 2-3 dage, hvor jeg skal have mindst en pille om dagen for at 'holde den for døren'.

Der kom faktisk slet ikke mere migræne i dén omgang. Jeg ved ikke om migrænen kommer igen næste måned, men hvis den gør, vil jeg helt sikkert søge hjælp hos Caspar igen.


Jeg har aldrig været til akupunktør før, så jeg havde ingen forventninger til det, andet end et håb om at det ville hjælpe på en anden måde end de dyre og kemiske migrænepiller - og dét gjorde det.

2/8-2010 Lotte

 
Panel title

© 2020 fysio

Antal besøg: 7625

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.33185386657715sekunder