Tillykke! Du har fundet vores hjemmeside - Opsamling
Nu hvor vi er hjemme igen, er det vist tid til en kort opsamling.

Oplevelser:
Vi har haft en fantastisk tur. Alt er stort set forløbet som forventet og uden uheld.
Oplevelserne har været alsidige og spændende:
- Las Vegas med alt der bimler og bamler, lys og gøgl.
- Grand Canyon, som er storslået - set på afstand. Man kan komme ned i dele af kløften; men det kræver en vis fysik.
- Helikopterturen over Grand Canyon var en stor oplevelse. Og så var det 1. gang for os alle 4 i en helikopter.
- Bryce Canyon hvor erosionen kører for fuld kraft. Man kan komme helt tæt på og gå nede i dalen mellem "søjlerne".
- Yosemite er storslået. Kæmpe område med kæmpe træer, vandfald og mulighed for at se en masse dyreliv. Desværre så vi ingen bjørne; men de er der.
- San Francisco er en spændende by, som fortjener endnu et besøg. Mange spændende bydele, som har hvert sit særpræg - alt bygget på et antal høje, som giver stigninger på op mod 30 %.
- At køre langs Highway 1 giver et godt billede af hvor stort Stillehavet er. Langs ruten er der spændende byer og flot natur. I den sydlige del er bademulighederne mangfoldige.
- I Los Angeles koncentrerede vi os om Hollywood området. Besøgte Walk of Fame, var på guidet tur i de kendtes kvarterer, og nåede også en tur i Universal Studio. Endelig nåede alle pigerne af få en ansigtsbehandling hos Ole Henriksen Face/body.
- Dagen hvor vi skulle rejse hjem gik med at køre fra Los Angeles til Las Vegas, hvor vi lige nåede et par ekstra indkøb smiley.gif

Amerikanerne:
Vi har oplevet at amerikanerne er meget hjælpsomme og nemme at komme i kontakt med. Det virker som om, de interesserer sig for hinanden, og for hvordan andre har det.
Trafikmæssigt er der lidt at tage hensyn til; men deres specielle regler fungerer faktisk udmærket. At svinge til højre selv om der er rødt virker fint. Vejbaner forbeholdt biler med flere end 2, 3 eller 4 personer. Kryds med fuld stop for alle sider (den der kom først må køre først og så videre), virker rigtig godt.
Men der er mange hjemløse, og det er noget af det der har påvirket mest. At se alle de skæbner, som skal forsøge at klare sig dag for dag.
 

Statistik:
Vi kørte ca. 3.500 km
Vi har taget ca. 1.400 billeder, hvoraf der dog allerede er kasseret nogle. Dertil kommer de billeder som Matilde og Cecilie har taget.
Vi har optog ca. 10 Gbyte HD video (ca. 1,5 time), som vi nu skal bearbejde og se, sådan vi kan genopfriske de dele af turen.
Boet på 9 forskellige hoteller, som generelt har været i OK standard.
Hvad turen har kostet har vi endnu ikke helt overblik over.
 
Panel title

© 2018 g92

Antal besøg: 1215

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30560493469238sekunder