Velkommen til Galliga - Forside

Siden er åben.

Admin er Offline:


Jeg hade på et tidspunkt lyst til af lukke siden ned for der ikke var så meget aktivitet, men nu har jeg lavet lidt om på siden og håber nu at den ville blive lidt mere aktiv. Men god fornøjelse af siden smiley.gif

 Under ombygning.


Der er koldt og tåget, jeg ved ikke hvor jeg går hen jeg ved bare at jeg skal væk og starte et nyt sted. Jeg kigger rundt og kan høre noget komme løbene jeg rejser mine hår også står de der der står 20 ulve som har omringet mig, de kigger på mig med deres forskellige øjne, jeg knurre af dem men det virker ikke, de kigger bare på mig også angriber de mig, jeg kæmper så hurtigt og vildt jeg kan men jeg lander på jorden med et støn lederen kigger lidt nærmere på mig også får jeg et kæmpe ar over det ene ben, ulvene vender om og forsvinder ind i skoven, jeg ligger tilbage og kigger lidt rundt uden af bevæge mig.


Velkommen til galliga her på siden handler det om af styre sine ulve og bekæmpe det onde som har over taget landet galliga, hvis du vil have et eventyr med ulve så er det her det rigtige sted det vendter bare på dig. Man kan selv bestemme om man vil kæmpe mod det onde eller om man vil slutte sig til det onde og kæmpe mod det gode det er op til dig. 

 

 

   
 
Panel title
Antal besøg: 4373

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4817521572113sekunder