gameway - Football news
 

Messi overgår historiens største

Barcelona's Argentinian fLionel Messi snørrer Atletico Madrids målmand ved et af sine tre mål i lørdagens kamp
Foto: Scanpix

Efter endnu et hattrick, efter sit 24. sæsonmål i 22 kampe, efter Barcelonas 16. ligasejr i træk er roserne til lille Lionel uendelige.

Med det catalonske storholds 3-0 sejr over Atletico Madrid slår de Real Madrids gamle rekord for flest sejre i træk. En rekord sat med legenden Alfred Di Stefano i spidsen.

"Messi er den bedste spiller jeg nogensinde har set. Han er det 21. århundredes Di Stefano," siger Atletico Madrids træner Quique Sanchez Flores.

Overgår Di Stefano
Argentineren er før blevet sammenlignet med fodboldens største, særligt Maradona, men i Spanien har ingen hidtil været større end den nu 84-årige Alfred Di Stefano.

"Jeg har aldrig set Di Stefano spille, men jeg er blevet fortalt, at han var den største, og at han revolutionerede fodbolden," siger Barcelonatræner Josep Guardiola.

"Det er en ære at overgå rekorden fra Di Stefanos tid," siger Lionel Messi efter at have slået den 50 år gamle rekord.

Barcelona fører i øjeblikket Primera Division med 61 point - syv point mere end ærkerivalerne Real Madrid på andepladsen.

 

Ståle: Chelsea er ikke stabile

Fernando TorresChelsea tabte søndag til Liverpool på Stamford Bridge.
Foto: Scanpix

FC København-træner Ståle Solbakken var søndag i London, hvor han så klubbens kommende modstander i Champions League, Chelsea, tabe på hjemmebane med 0-1 til Liverpool.

Solbakken håber, at FCK kan gøre noget lignende, når holdet den 22. februar får besøg af de engelske mestre.

"Chelsea har været ganske gode på det seneste, men alle hold har gode og dårlige dage. Men de er ikke så stabile som tidligere. Det er noget, som jeg håber, at vi kan udnytte," siger Solbakken til nyhedsbureauet NTB.

FCK og Chelsea møder hinanden to gange om en plads i kvartfinalerne i Champions League.

 
Panel title

© 2019 gameway

Antal besøg: 27530

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34407615661621sekunder