Ghost - Forside

4c060837b7a4802062010.jpg

folk fra alle sociale lag kan ha spøgelser i deres huse og lejligheder.
Engang boede de gennemsigtige mænd altid på slotte eller herregårde. De bevægede sig rundt i skumle kældre eller i aflukkede rum i den fjerne ende af hovedbygningen og raslede med kæder eller sendte kølig ånde ned ad nakken på skrækslagne gæster og beboere.
Efter sigende hjemsøger spøgelserne stadig den dag i dag store som små bygninger med en lang historie.
Men ikke kun. Ny dansk forskning viser, at oplevelser af spøgelser i vores moderne verden sætter ind i mange andre slags rum end gamle herregårde eller i kælderen og på loftet. Danskere ser eller hører spøgelser både i havestuen i det nybyggede hus tæt på København, i soveværelset i den gamle lejlighed i Århus og såmænd også på en køretur i bilen.
Nu om stunder kan det uvirkelige blive virkeligt på banale regnvejrsdage og på helt almindelige mandag morgener. Det gør det helt anderledes, end de typiske spøgelseshistorier man hørte om lejrbålet som lille. Det er ikke længere kun et victoriansk 1800-talsfænomen på et slot en mørk nat.
folks egne beretninger, kan nutidens spøgelser finde på at hjemsøge enhver dansk familie - rig som fattig, hos mand eller kvinde, ung eller ældre.
De hjemsøgte familier bor i så forskellige hjem som i en lejlighed eller en gammel villa eller en nyrenoveret hus/ lejlighed...
De hjemsøgte familier og har forskellige venner og syn på livet.men de fleste deler alligevel en fælles følelse: Fornemmelsen af at være isoleret med en masse tvivl og frustration, som man dårligt tør snakke om af frygt for, hvordan omverdenen vil reagere Det her er noget, alle synes er unormalt. Nogle af de hjemsøgte er akademikere med høje grader, som kan skrive mange punktummer i deres titler, og alligevel ser de ting, som de har lært ikke at tro på. De ved ikke, hvad de skal gøre, for de regner med, at de er alene om deres erfaringer. Det er ganske normale mennesker fra alle samfundslag, som bliver påvirkede af at støde ind i først et spøgelse og ikke ha et bevis på de og få non kan de ver en tabu,-)

Hej og velkommen

Velkommen til din forside, her kan du skrive tekst og indsætte billeder, klik på ÅBEN ADMINISTRATIONEN for at lave om på siderne, designet og andet.
 
Panel title

© 2017 ghost

Antal besøg: 20

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,54623508453369sekunder