Albertslund Rideklub - Stævner

Oversigter og kørselsvejledninger

Kørselsvejledning til ridecenteret HER

Kort over ridecenteret HER

Kort over stævnepladsen - spring udendørs HER


Parkering:

Grundet begrænset parkeringsmuligheder henstiller vi til at al parkering foregår på Gamle Landevej I SAMME SIDE.

Gamle Landevej er lukket for gennemkørsel fra Herstedøstervej, der er dog mulighed for gennemgang med hest.

For at bevare godt naboskab henstilles der ligeledes til høflig selvoprydning efter egne heste, samt at man IKKE benytter cykelstierne til hesteparkering/trækning.


Ridehusene:

Vi råder over to ridehuse, et 18x53 til opvarmning og et 20x60 med gode handikapforhold og tilhørende cafeteria, opvarmede toiletter, sekretariat og dommertårn. Der er ca. 50 meter mellem de to ridehuse.

Banerne:

ARK råder over en stor udendørs sand-springbane med nyanlagt hegn. Banen er åben fra maj til september, banen bliver delt op således at der spring-opvarmes i den ene ende og der rides ind via sluse. Yderligere forefindes en ny anlagt i 2010 en 20x60 dressurbane, der kan bruges til yderligere opvarmning.

Cafeteria:

Vores cafeteria forsøger at servere et udvalg af varme retter til rimelige priser (10-20 kr) så som pasta med kødsovs, pølser, pom'fritter, pølsehorn, toasts. Dertil kan man blande slik og købe sodavand og varme drikke.

Staldene:

ARK har 8 stalde med ca. 60 heste ialt - vi  henstiller til at fremmede ikke færdes i staldene under stævnet samt at fodring af hestene på ARK er absolut forbudt.

Reglementeret påklædning:

Til træningsstævner bedes ryttere møde op i mørk overdel og lyse bukser, godkendt ridehjelm er naturligvis en selvfølge og skal bæres af alle ryttere til hest på og omkring stævnepladsen.

Ponyryttere skal jvf. Dansk Rideforbund ligeledes bære springvest ved springstævner.

Til klubstævner ser vi gerne at ryttere følger Dansk Rideforbunds Reglement:

Dressur - læs mere her:
LINK
Spring - læs mere her: LINK


Hjælpertimer:

Ryttere der starter fra ARK skal hjælpe til min. 3 timer under stævnet, der vil blive hængt hjælperlister op i det store ridehus før stævnet. Skriver man sig ikke på vil man blive tildelt en opgave eller udelukket for start.

Stævneudvalgene vil udnytte chancen til at takke de ildsjæle der gang på gang hjælper til så stævnerne bliver en succes.

 

 
Panel title

© 2018 gitte

Antal besøg: 148

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36887216567993sekunder