Gizella,s Fotos - Lidt om mig selv

Lidt om mig selv.

Min foto interesse har jeg stort set altid haft og legede også med sort og hvide fremkaldelser i min skoletid.

Så gik mit liv derud og dermed blev det kun til feriebilleder og familie.

Da internettet så kom frem og jeg fandt frem til, at jeg ikke ville give en formue for egne portrætter og når jeg alligevel aldrig selv var tilfreds med dem,  groede min interesse for fotos så på ny.

Nogen siger at jeg altid har haft flair for det og det har jeg såmænd ikke tænkt så meget over da det handler om at få den rigtigt føles ud af de ting man har lyst til at fortage sig i sit liv.

I år 2005 blev jeg alvorlig syg med æggestokkræft og fik også en blodprop i hjertet ved den første kemobehandling.

Jeg begyndte at se anderledes på tingene og måtte begynde at acceptere med mig selv at det desværre aldrig bliver anderledes da min sygdom ikke kan helbredes men kun forlænges med levetid.

Jeg begyndte så at gå ture i stedet for at løbe og får nu set naturen i et langsomt tempo. Dette kan jeg slet slet ikke undvære i dag.

Jeg begyndte at sætte mig mere ind i foto udstyr og de tekniske detaljer for et års tid siden og for et halvt års siden fik jeg langt om længe et kamera som jeg er udemærkede tilfreds med.

Jeg ser mange gange tingene fra andre perspektiver som måske nok også har noget at gøre med det liv jeg som jeg har i dag, hvor jeg ikke behøver de store materielle ting for at nyde hver en dag jeg nu må få J

Dog er der jo altid foto udstyr man kan ønske sig J

Med kærlig hilsen

Gizella Maria Biro.

 
Panel title
Antal besøg: 322955

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61630916595459sekunder