Release-behandlinger - Om face-release

Denne behandling er blandet, opstået og kombineret af flere terapiformer, men har grundlag i den kinesiske triggerpointmassage, den japanske lifting, japansk ansigtsanalyse, ansigtszoneterapi og indiansk ansigtsmassage.

 

Udover at være en meget blid, behagelig og afslappende wellnessbehandling, er den særlig dybdevirkende, da meridianpunkter og –baner, påvirkes under behandlingsforløbet. Hele organsystemet er repræsenteret i ansigtet og derfor, vil der efter endt behandling forekomme forskellige udrensningssymptomer – ikke alene i ansigtet men også i dine indre organer.

Under behandlingen bliver dine ansigtsmuskler, knogler og sener afspændt. Det giver dig et mindre anspændt og meget yngre udtryk. Din hud bliver renset i dybden og plejet undervejs, med vitaminer, mineraler og en ufedtende hybenrosekerneolie.

 

Du vil efter endt behandling, føle en lettelse i hele ansigtsmuskulaturen og mærke at de muskler der har holdt på vrede, bekymring, koncentration, kontrol og frustration, har givet slip og derfor efterladt et roligt og indbydende ansigtsudtryk.

 

Jeg anbefaler 5 behandlinger med ca. 10 dages mellemrum og herefter 1 behandling hver 5. til 6. uge

 
Panel title

© 2018 gladansigt

Antal besøg: 18777

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,6110258102417sekunder