Release-behandlinger - Stress-release

Stress-release

- hjælp til at give slip og skifte gear

 

Mange vælger samtale og coaching som behandling af langvarig stress, og det er også en rigtig god idé ad denne vej at få værktøjer til, hvordan man kan ændre sine mønstre, så man ikke ryger i ”stress-fælden” igen.

 

Men kroppen bærer i de fleste tilfælde rundt på arrene fra den stressede tids oplevelser. Oftest med spændinger forskellige steder i musklerne og i hinder og sener omkring centralnervesystemet. En Stress Release behandling fokuserer altså på stressens skadevirkninger i kroppen, fremfor at tale til hjernen, der så skal overbevise kroppen med sine ”anti-stress argumenter”.

 

Under en stress-release behandling får du aflastet spændinger omkring centralnervesystemet, så transmittervæsken i selvsamme kan flyde frit igen. Du får også aflastet spændinger omkring de stress-relaterede organer fx binyrerne, så disse fungerer normalt igen.

 

En stress-release behandling er en utrolig blid og nænsom behandling, hvor ingen tryk er hårdere end det tryk, som man tester modenheden på en avocado med. Behandlingen sker med fuld respekt for kroppen og er sådan set kun en starthjælp til kroppens egen regenerationsproces.

Behandlingen foregår påklædt, men kom gerne i løstsiddende, behageligt tøj.

 

Varighed: ca. 50 min.
Pris 450 kr

 

Stress Release er i øvrigt et rigtig godt supplement til samtaler hos en psykolog eller en stress coach. Jeg kan anbefale dig psykoterapeut Lene Friis, som jeg har et godt samarbejde med. Find hende på www.friis-terapi.dk.

 

 

 

   
 
Panel title

© 2018 gladansigt

Antal besøg: 18150

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33853983879089sekunder