Release-behandlinger - Udtalelser fra kunder

Har lige haft den vildeste oplevelse efter min første stress-release behandling. Jeg har en form for godartet svulst i venstre side af hjernen, og er blevet opereret flere gange. Da jeg kom til Bente var jeg meget stresset med mange tanker, der fyldte. Jeg sov dårligt og følte mig nær et sammenbrud. Jeg følte også at min venstre side af ansigtet var fuldstændig fastlåst og nærmest følelsesløs - måske grundet de mange operationer, der måske havde skåret noget over.

Bentes behandling var utrolig blid og jeg havde ikke på noget tidspunkt en fornemmelse af, at hun gjorde noget, som min krop/mit hoved ikke ville have. Jeg var langt væk, men uden alle de billeder, som man normalt får, når man ligger og småblunder. Egentligt følte jeg ikke, at Bente gjorde så meget, men alligevel var det som om hun på en eller anden måde fik masseret "indvendigt" i min venstre side af ansigtet.

Da jeg "kom tilbage til overfladen" efter ca 40 min. behandling blev jeg MEGET MEGET overrasket. Jeg følte virkelig, at jeg havde fået min venstre side af ansigtet tilbage. Selvfølgelig stadig anderledes end højre side, men nu uden den spænding, som jeg havde følt i den før behandlingen.

Anny B.

 

Mange tak for den behandling som du gav mig i fredags - det var dejligt at blive afspændt og lidt længere/højere - sådan føltes det i hvertfald.
Har ikke haft ondt nogen steder efterfølgende, så noget er der blevet flyttet!smiley.gif
Kan kun anbefalessmiley.gif

Pia N.

Tak for en utrolig dejlig stress-release i formiddags. Jeg faldt fuldstændig sammen - helt afslappet, da jeg kom hjem. Det var dejlig og afslappende musik, samt stemning der var. Kan kun anbefale dig til andre. ;-)

Heidi L.

   
 
Panel title

© 2018 gladansigt

Antal besøg: 18784

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46930503845215sekunder