Go-To London - By night

          Tilbud

2 Personer 6000 kr.
Inkl. Fly, hotel, morgenmad og div. aktiviteter

Rejs 10 personer sammen og få 30% rabat

 

Program

sightseeing by night
Torsdag:

Torsdag aften kl. 19:30 er sightseeing by night hvor at man kommer på en bus tur rundt i London med guide og ser nogle af London faciliteter man må dog ikke stå ud af bussen under turen. Turen slutter ca. kl. 21:00 hvor at vi så har planlagt at hvis man har lyst kan man tage med over til en pub der hedder blue posts hvor man kan få en drink eller to.

 

Fredag:

Den næste event er fredag aften hvor at vi først har fundet en Michelin restaurant med 3 retters menu og derefter er der Thriller musical kl. 19:30 efter det er der mulighed for at tage med på en voksen natklub der hedder NORD.

 

Lørdag:

Den sidste event er lørdag aften hvor der er middag på Beach blanket babylon.

   Pembridge Palace Hotel


Placering                                         
Pembridge hotel ligger i hjertet af London og er tæt på West end teater, Whiteley Shopping Center, Portobello Road Market og Kensington Palace. I nærheden er også Royal Albert Hall og Kensington Gardens.

Hotelfaciliteter
Fællesarealerne er udstyret med trådløs internetadgang (mod gebyr). Dette hotel med 3 stjerner har forretningsfaciliteter, der omfatter limousine- eller luksusbilservice og sekretærservice. Der serveres gratis morgenmad hver morgen. Personalet kan arrangere concierge-tjenester, hjælp med

udflugter/billetter og hjælp med udflugter. Ekstra faciliteter inkluderer en flersproget medarbejderstab, en have og et pengeskab i receptionen. Mod et gebyr gæster transport, inklusive en lufthavnsbus tur retur (efter anmodning), områdebus og bus til forlystelsespark. Hotellet har afmærkede områder for rygere.

Gæsteværelser
De 120 værelser på Pembridge Palace Hotel har hårtørrer og vinduer, der kan åbnes. Tv'et har satellitkanaler. Værelserne har opkaldsforbindelse til internettet. Herudover inkluderer faciliteter, der er til rådighed på anmodning, strygejern/strygebræt og morgenvækning. Rengøring tilbydes dagligt.

4fbb30dca0e8822052012.jpg

 
Panel title

© 2019 gotolondon

Antal besøg: 157

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53027391433716sekunder