Go-To London - Football

           Tilbud

              2 Personer for kun
                      6000 kr. 

                        Inkl. Fly, hotel, morgenmad, div. aktiviteter

Rejs 10 personer sammen og få 30% rabat

 

Fodbold i London – Program

Onsdag bliver vi fragtet fra Gatwick lufthavn til hotellet Alexandra Hotel, derefter kan man gå ud og kigge på seværdighederne ved hotellet.

Torsdag skal folk nå at spise morgenmad inden klokken 8:00, fordi klokken 8:30 bliver vi kørt af vores ”private bus” til stadion i White Hart Lane, hvor vi bliver vist rundt og derefter møder vi fodboldholdet Tottenham (autografer er muligt at få). Vi bliver derefter kørt tilbage til hotellet. Alle får at kort i hånden og kan derefter selv udforske byen, samt alle restauranterne.

Fredag skal vi formentlig ind og se en kamp på stadion i White Hart Lane, det er frivilligt! Hvis i vil ind og se en kamp, skal i blot komme til Eventkoordinatorerne.  Hele denne dag har i for jer selv, fordi der jo altid skal varmes op til en fodboldkamp J

Lørdag kommer The Manchester United FC og holder et foredrag om hvordan det er at være fodboldspiller på deres plan (foregår i reference rummet på hotellet). De ankommer på hotellet 10:30, De holder foredrag i en time. Efter foredraget kører vi med dem i deres ”tour-bus” til The Trafford stadium, hvor at i alle kan spille sammen med dem, der bliver endda planlagt en kamp, hvor at spillerne og jer bliver fordelt på forskellige hold. Vi bliver hentet af vores ”private bus” klokken 15:30. Når vi ankommer på hotellet er i velkommen til at gøre hvad i nu har lyst til.

Søndag bliver vi hentet af vores ”Private bus” og den kører os så til Gatwick lufthavn.

Rigtig god rejse

 

Alexandra Hotel

 

Et glimrende og billigt hotel i Westminster er Alexandra Hotel. Alexandra Hotel ligger 2 minutters gang fra tube-stationen Paddington, og også blot 2 minutters gang fra en anden tube-station, nemlig Lancaster Gate

Hotellet er placeret centralt i London så du samtidig har muligheden for at komme ud og opleve byen i fritiden.

De hyggelige værelser er traditionelt indrettede, og samtlige værelser har privat badeværelse med hårtørrer. Samtlige værelser har tv, telefon samt te- og kaffefaciliteter.

Hotellet koster hele opholdet på hotellet koster 1200kr hvor man bliver budt på morgenmad hver eneste dag, med både kolde og varme retter, dette er ikke noget specielt men holder dog en bedre standart en mange andre hoteller rundt omkring i London.

 
 
Panel title

© 2019 gotolondon

Antal besøg: 153

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38056707382202sekunder