Go-To London - Forside
Ta' til London på storbyferie

Efter bare få dage på storbyferie i London, er du helt opdateret med de sidste nye trends indenfor både mode, design, musik og kunst. For London er toneangivende på alle områder, og respekteres som sådan rundt om i hele verden. Men det er ikke kun alt det nye, der bør trække dig til storbyen London. Din weekendferie eller rejse til London bør også gå til et par af storbyens overvældende museer, som på levende vis illustrere Londons historie og giver dig et anderledes perspektiv på det moderne gadebillede.

 

4fbca2ed36b4e23052012.jpg

          

London er mere end bare England

For London er mere end bare England. Det er en multietnisk storby i international klasse, der byder på indbyggere fra stort set alle lande i verden. Indbyggerne i London har alle i større eller mindre grad sat deres præg på byen - visse bydele er stærkt markerede af de tilkomne beboere, fx inderne og bengalerne i Brick Lane, kineserne i Chinatown og araberne omkring Edgware Road. London er uden tvivl en international smeltekedel, men storbyen er dog stadig først og fremmest Engelsk med stor E – og det er indbyggerne stolte af.

Hos Go-To vil vi præsentere nogle af de bedste seværdigheder i London, du skal se på din forlængede weekend eller ferie. 

 
Panel title

© 2019 gotolondon

Antal besøg: 156

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,87923407554626sekunder