GreenCPH - Forside

Miljømetropolen CPH

4dde0e8cb60c826052011.jpgVores vision er at i år 2015 er København kendt som den af verdenens  hovedstæder, der har det bedste storbymiljø. København er blevet verdens Miljømetropol og her dermed bevist, at miljøhensyn giver ekstra dynamik i byudviklingen. Københavnere og deres gæster kan mærke og se forbedringerne, samtidig med at byen tager et aktivt medansvar for den globale miljøudvikling.

Dette er sådan det siges i Miljømetropolen – vores vision CHP 2015, som er et oplæg til København Kommunes miljøplan for 2015, som blev lagt frem i år 2008.

Store ambitioner

Dette er nogle store ord og ambitioner, med det er sådanne nogle ambitioner det skal til for at vise verden, hvordan man skal bekæmpe den globale opvarmning, og vise at der findes en vej frem mod mindre ubæredygtige tilstande med mere livskvalitet end i dag. Ud over dette så sagde den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen også i han nytårstale til danskerne i 2009 at regeringen og politikkerne ville forsøge at skabe et grønnere miljø i Danmark, men uden at sænke de livskvaliteter vi har i dag.

Europas reneste hovedstad

I 2015 skal København være Europas reneste hovedstad, og luftforureningen skal ned på et niveau, hvor den ikke er sundhedsskadelig, for eksempel viser det sig ifølge undersøgelser at Nørreport, er Danmark mest forurenede sted, og at det er farligt for mennesker at begå sig der hverdag. Der er tilsvarende mål for brug af parker, nattestøjsniveau, brug af økologiske fødevare for byen, som skal stige med 20% og økologiske fødevare for institutioner, som skal stige med 90 %

Alt i alt, kan man sige at Danmark og København Kommune, gør deres del at arbejdet til at sikre Danmark, danskerne og verdenen en sund og sikker fremtid.  

 
 
Panel title

© 2019 greencph

Antal besøg: 485

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41949105262756sekunder