GREENS MINDE - Artikler 4
Naestvedboldklub.dk - 7. juli 2005
VÆSENTLIG FORSTÆRKNING TIL DE GRØNNE
Den 25-årige midtbanespiller Rasmus Green, der senest har spillet for Ølstykke, har indgået en et-årig aftale med Næstved Boldklub

Helt som Næstved Boldklubs sportschef, Per Andersen, lovede efter genforhandlingerne med midtbaneprofilen Henrik Madsen faldt på plads i mandags, kan ”de grønne” omsider begynde at høste frugterne af nogle til tider lange forhandlinger.

Det har således taget næsten to måneder at få papir på Næstveds seneste kontraktspiller, men det har sine naturlige årsager, når sydsjællænderne jagter en eftertragtet spiller som 25-årige Rasmus Green, der nu forlader Ølstykke efter 65 kampe og 10 mål. Han kunne nemlig vælge og vrage mellem flere klubber, inden valget faldt på Næstved. Det gør naturligvis ikke glæden mindre hos sportschef Per Andersen.

- Rasmus Green, som faktisk var den første spiller, vi rettede henvendelse til kort efter min tiltrædelse 1. maj, er endnu en af de spillere, der har haft rigtigt mange tilbud at vælge i mellem, så det er fantastisk, at han tørner ud for os i den kommende sæson.

Foreløbig har parterne underskrevet en et-årig aftale, men Per Andersen kan sagtens forestille sig, at kontrakten bliver forlænget. Han har i hvert fald store forventninger til Rasmus Green, som han kalder ”en væsentlig forstærkning”.

- Rasmus er en løbestærk og teknisk dygtig spiller med favoritplads som defensiv midtbanespiller, men kan – som flere af de andre spillere i truppen – dække flere pladser, og som udover sine spillemæssige kvaliteter, er han kendt som en meget seriøs og målrettet person.

Med Rasmus Green i truppen får Næstved også tilført en spiller med Superliga-erfaring. Og netop Superliga-dagene i AB var været medvirkende til, at Rasmus Green valgte Næstved, fordi han dermed bliver genforenet med sin tidligere træner, Flemming Christensen.

- Det har haft en stor betydning for mit valg, at Flemming er træner. Han er en utrolig god og kompetent træner og et meget behageligt menneske. Men det har også været meget afgørende, at Næstved virker som en seriøs klub, der hurtigt vil tilbage i 1. division, pointerer Rasmus Green, der bor i Gentofte.

- Der er også, tilføjer han, hold i klubbens ambitioner. Jeg kender flere af spillerne, og jeg synes, det er et spændende hold. Vi bliver en af bejlerne til oprykning, men det er blevet sværere at rykke op med den nye struktur, hvor der kun er én direkte oprykker.

Af Jesper Hallgren

---

Onside.dk - 29. juni 2003
RASMUS GREEN SKIFTER TIL ØLSTYKKE
ABeren Rasmus Green sørgede søndag for at holde arbejdsløsheden fra døren. Den 23-årige midtbanespiller, som havde kontraktudløb med AB i morgen mandag, skrev nemlig i dag en ét-årig kontrakt med 1. divisionsklubben Ølstykke FC

Rasmus Green nåede 43 kampe og to mål for akademikerne, hvor han kom til i 1990, men den netop overståede sæson bød kun på tre kampe for Gladsaxe-mandskabet, og Green har stået opført på Spillerforeningens transferliste siden 16. januar i år.

Ølstykke FC oplyser på klubbens hjemmeside, at man ønsker at hente yderliger to-tre spillere med Greens profil; ung og erfaring fra den bedste række.

Af Henrik Hoffmann

---

Onside.dk - 19. februar 2003

RASMUS GREEN HJEM TIL VENTETID

ABs centrale midtbanespiller Rasmus Green er kommet hjem til Danmark efter et prøvetræningsophold i den tyske 2.Bundesligaklub Union Berlin

Foreløbig uden en kontrakt, men det tyske transfervindue er også lukket, så det kan tidligst blive til sommer, at et skifte kan blive aktuelt, så 22-årige Rasmus Green venter.

"Jeg kom hjem i aftes, og har ikke aftalt noget konkret med dem, men deres træner (Mirko Votava, red.) lyder ok interesseret, men vil gerne se mig i kamp igen, så han kommer måske til Danmark," fortæller Green til onside.dk.

Votava, der som spiller iøvrigt vandt Europa Cup for pokalvindere med Werder Bremen i 1992, begyndte som træner i Union Berlin i december. Han vil gerne have nogle forstærkninger til klubben, måske danskeren.

Green spillede, som tidligere omtalt her på onside.dk, under opholdet i den tyske hovedstad en times tid i en enkelt træningskamp mod Babelsberg (Union vandt 5-3, Green ikke med i målene). En kamp, der blev arrangeret, fordi deres kamp i 2.Bundesliga mod Reutlingen blev aflyst, og derfor var han dernede allerede nu.

Nu træner han igen med i AB og afventer, hvad der sker. For bare to måneder siden, den 11.december, forlængede han aftalen med akademikerne for en ikke-offentliggjort periode.

"Det var klubben, der ikke ville offentliggøre længden på kontrakten. Vi forlængede, fordi Lars Larsen forlod klubben (til svenske Örebro, red.), og så håbede jeg, at det var min tur. Nu hvor turneringen ikke kører endnu, så ved jeg ikke, hvordan jeg står, og som markedet er, så er det godt at have muligheder," siger Green, der dog har valgt ikke at binde sig til en agent.

Han fortæller, at Union Berlin lyder tillokkende, men der er mange faktorer, der først skal på plads - især omkring spilletid og økonomi, men også muligheder for at hans kæreste kan studere videre i Berlin. Hun læser nu på Landbohøjskolen på Frederiksberg. Men Berlin er en stor by, og klubben har mange muligheder og en stor organisation.

Trods status af 2.Bundesligaklubb var Union Berlin i den tyske pokalfinale som sent som i 2000, hvor de dog tabte til Schalke 04.

Af Thomas Breum

---

bold.dk - 19. april 2001
AB VIDERE I POKALEN MED BESVÆR
AB skulle spille i 115 minutter, før Holstebro var besejret i Dong Cup-kvartfinalen, mens Viborg slog Brøndby ud med 2-0

Helten for AB blev den unge midtbanespiller Rasmus Green, der kun havde været på banen i få minutter af den forlængede spilletid på Holstebro Stadion, da han sendte sit hold videre i pokalturneringen med sin scoring til 2-1 sejr. Men som det fremgår blev det noget af en bevæget aften for akademikerne.

Undertippede Holstebro havde intet at tabe, mens ABs sæson står og falder med pokalsucces - forudsat naturligvis at klubben overlever i Superligaen. Og dette pres lå så tungt på akademikerne, at de aldrig havde held til at få gang i et flydende spil, der kunne åbne hjemmeholdets forsvar.

Da Abdul Sule alligevel dukkede op på en ripost og bragte AB foran 1-0 10 minutter før tid, var lettelsen til at få øje på i AB-lejren, men Holstebro slappede ikke af. Kort før slutfløjtet headede den lille Jacob Strand hjemmeholdet på 1-1 efter et frispark, og så måtte kampen ud i forlænget spilletid, hvor Rasmus Green afgjorde kampen i den anden halvleg.

Af bold.dk

---

bold.dk - 26. november 2000
GRØNSKOLLINGEN BLEV PROFIL
ABs debutant Rasmus Green slog øjeblikkeligt sit navn fast i Superliga-sammenhæng med et flot helflugtermål fra 35 meters mod Lyngby

- Jeg er da glad for at score i min debut, men her bagefter er jeg skuffet over nederlaget til Lyngby. Vi starter godt , men efter ti minutter overtager Lyngby spillet og har store chancer. Så får vi udlignet og har godt fat i kampen indtil pausen, sagde det 20-årige friske pust på ABs hold til bold.dk, inden han faldt ind i den sædvanlige AB-jargon:

- Vi står på hælene i anden halvleg, hvor vi ligesom har gummiben, fordi vi bliver nervøse for resultatet. Vi mærkede jo at vi kunne få noget med hjem, men sådan er det nok ofte for hold, der ikke har vundet i lang tid. Det var for dårligt.

- Vi ved jo også, at Lyngby er et godt kontra-hold, så det er farligt at have bolden meget mod dem. de har da også mange chancer, men vi slutter bedst. det hjælper dog ikke noget nu, sagde Rasmus Green til bold.dk efter kampen.

Af bold.dk
 
Panel title

© 2018 greensminde

Antal besøg: 14152

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4576427936554sekunder