Groennehavegaard - Hvad kan vi opleve

Grønnehavegård har atmosfære og mange forskellige slags dyr og mange af dem ville gerne klappes og kæles for, mens man sidder med smådyrene på bænkene i gården. (kaniner, marsvin, kattekillinger, kyllinger, ællinger og gæslinger).

Ponyridning: voksen ledsager kan trække 2 ture med hvert barn.

Traktortur:  bondemanden kører med traktor og vogn en dejlig tur ud over markerne og engen til det skotske højlandskvæg.

Bondemanden viser rundt til de større dyr på gården og er en god formidler af viden omkring dyrene (uddannet landmand). Der bliver set på heste, geder, får, gæs, ænder, duer og høns. Mange af dyrene er af Gammel Dansk Landrace. Der er desuden en dejlig bondegårdshave med mange forskellige træer og buske.

Cafe: kaffe/te/varm kakao og kage, is, toast og sodavand kan købes og nydes i bondegårdshaven eller i den gamle kostald, hvor der er blevet renoveret og sat borde og stole op.

men I kan også nyde jeres egen frokost ved et af de mange borde eller på græsplænen i den tilstødende haveafdeling, der specielt er indrettet tl gæster med medbragt mad.

Af nye dyr (10. oktober 2017)til gården kan nævnes:

5 nye shetlandsponyer i forskellig størrelse samt 6 røde kattekillinger, som nu er 8 uger gamle og meget legesyge. Kaninunger, marsvinunger og kyllinger.

Minigrisene Prop og Bertha har fået selskab af miniornegrisen Hannibal, så vi har fået smågrise. 

En mini-shetlandspony Casanova - som er på størrelse med vores Sct. Bernhardshunde - som er rigtig god at trække med til de helt små børn.

 
Panel title
Antal besøg: 80990

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4342200756073sekunder