habbogudie - Dagbog
April
19
2010

Skriv en overskrift

misszenobia.gif

Kom forbi infobussen kl 1430 og få en snak med Børns Vilkår om mode.

Modetøj og mærkevaretøj betyder meget for nogle mennesker, og slet ikke noget for andre. Nogle har råd til det, mens andre ikke har og føler sig måske derfor udenfor. Skal tøjet være smart eller skal det være behageligt at have på? Hvem skal synes, det er smart? Hvad betyder modetøj for dig? Det kan du chatte om i Infobussen i dag.

Vi ses kl 1430

April
19
2010

møbel nyheder

art_runway_02.gif

Tøjdesigner tilbehør i Kataloget!

Nu kan du indrette dine egne systuer og showrooms med den nye Habbo Runway designerstudio møbelserie, som du finder i Kataloget netop nu.

Hvis du vil videre med dit forretningskoncept, kan du udvide med et direktionskontor eller en flot reception, for vi har også de populære Executive møbler i Kataloget.

Husk at tilføje tagget "design" til dit rum - så kommer det på etagen med designerrum på Navigatoren, og så skal du nok få mange kunder og fine gæster.

April
17
2010

indlæg fra habbo

Habbo Runway

report

Fra på mandag kan du deltage
i forskellige konkurrencer og
vinde alt fra Runway møbler
til VIP medlemskaber!

report


HOT or NOT?

guccimama_new.gif

HOT (66.67%)

NOT (33.33%)')});if(!a.votingAllowed){$("choices").hide();$("results").show()}}function submitVote(a){jsonp(runwayRoot+"/poll/"+pollId,"habboId="+habboId+"&habboName="+habboName+"&choiceId="+a+"&externalAPIKey="+externalAPIKey);$("choices").hide();$("results").show()}function jsonp(b,c){b+="?";if(c){b+=c+"&"}b+="r="+new Date().getTime().toString();var a=document.createElement("script");a.setAttribute("src",b);a.setAttribute("type","text/javascript");document.body.appendChild(a)}Event.observe(window,"load",function(){jsonp(runwayRoot+"/json/poll/"+pollId,"habboId="+habboId+"&habboName="+habboName)});

report

avatarimage?user=misszenobia&action=std&frame=3&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&img_format=gif

report

habborunway_loader2.gif
habborunway loader2  

< | >

1 / 1

report

Jaja, jeg ved godt jeg ikke er tophot. I næste uge kan DIT billede komme ind i stedet for mit!

report

April
16
2010

Habbo Runway Konkurrence

Bliv Habbotøj-designer og vind muligheden for at få dit design lavet til rigtigt Habbotøj!

Velkommen til Habbo Runway! De næste par uger er vi på udkig efter Habbos bedste modedesigner! Du må hellere slibe saksen, for vinderen får den formidable oplevelse at se sit design blive til rigtigt Habbotøj, som millioner af Habbo'er over hele verden vil gå med!

Ok, her kommer reglerne så kort fortalt som muligt
Konkurrencen løber i 4 uger. De første 2 uger skal vi finde de bedste danske vinderkandidater, som skal videre til den store globale afstemning, hvor alle Habbo'er i hele verden kan stemme på alle landenes vinderforslag. Habbos Top Mode Designer vil blive afsløret under Habbos Modeuge - en hel uge fyldt med modeshows, konkurrencer, fester og forestillinger. Den bedste designer skal findes blandt de 3 mest populære vinderforslag af vores allesammens modeikon, sangerinde og skuespiller MILEY CYRUS.

Se Miley Cyrus' hilsen til jer på Habbo Runway Gruppesiden >>

Mener du, at du har hvad der skal til for at komme til tops i pixelmodeverdenen? Så læs videre!

Habbo Modedesigner Konkurrence
Indsend dit design til nyt Habbotøj senest mandag den 26. april. De 15 mest nyskabende designs kommer til afstemning om at gå videre til den store globale afstemning. Vinderen af Habbo Runway får sit design lavet til rigtigt Habbotøj og modtager desuden et års medlemskab af HC VIP, hele Habbo Runway møbelserien samt et eksklusivt interview med Hotel Manageren og en plads i rampelyset på alle 15 Habbo Hotellers websider.


Regler for design
- billedets størrelse skal være enten 145 x 145 pixels eller 580 x 580
pixels.
- Dit design skal være i rigtigt målestoksforhold (download venligst en af Habbo avatar skabelonerne nederst på siden. De kommer frem, når du har læst og accepteret konkurrencebetingelserne.)

4:1 dreng avatar skabelon (for "begynder" pixel artister)
4:1 pige avatar skabelon (for "begynder" pixel artister)
1:1 dreng avatar skabelon (for øvede pixel artister)
1:1 pige avatar skabelon (for øvede pixel artister)

- Du må ikke bruge eksisterende mærker / brands i dit design
- Du skal først acceptere betingelserne for deltagelse (læs dem lige - det er ret vigtigt i en stor global konkurrence som denne).

Bookmark and Share

Accepter konkurrencebetingelser og indsend design her:

KONKURRENCEBETINGELSER
(Åbner i nyt vindue)

Hvis du accepterer betingelserne, så klik her

April
15
2010

Skriv en overskrift

Nu kan du blive VIP og få helt nyt tøj!

Habbo Club har nu fået 2 niveauer: den gode gamle Habbo Club og den helt nye VIP Club. Den normale Habbo Club er den samme som altid, bliver til en lavere pris på kun 15 Habbo-mønter. Den nye VIP Club har alt hvad en Habbo VIP nogensinde kunne drømme om - helt nyt tøj og frisurer og endnu flere venner på vennelisten.

Se en liste over fordelene her >>


VIP giver dig de ultimative fordele på Habbo, inklusiv helt nyt tøj og frisurer, samt 2-farvet tøj og hår som kan mikses efter eget valg. Du får plads til flere venner på din venneliste, flere Loppemarkedsannoncer, et VIP skilt, flere spændende rumtyper, nye VIP møbler hver måned - oven i alle de sædvanlige HC fordele. Det må man da kalde VIP behandling!

1 måneds VIP koster 25 Habbo-mønter, og du kan få 3 måneder for 60 Habbo-mønter.

Opgrader fra HC til VIP
Hvis du allerede er medlem af HC, har vi et godt tilbud, så du kan opgradere dit HC til VIP!
Hvis du har 16 dage eller mere tilbage med Habbo Club, kan du opgradere til VIP for kun 10 habbo-mønter. Hvis du har 15 dage eller mindre tilbage med Habbo Club, kan du opgradere til VIP for 20 Habbo-mønter. Når du opgraderer, vil dine eksisterende Habbo Club dage blive konverteret til VIP ved at dele længden af perioden med prisforskellen (1.67), hvortil du får det antal dage du har betalt for oveni. (Det er 12 for 10 Habbo-møner og 24 for 20 Habbo-mønter).

Ikke-indløste gaver fra dit gamle HC medlemskab bliver også konverteret til det nye system.

Gode gamle HC for mindre!
Vi har sat prisen for det originale Habbo Club medlemskab ned. 1 måneds medlemskab koster nu 15 Habbo-mønter, og du kan få 3 måneder for 45 Habbo-mønter.

Er der også kommet nye til det almindelige Habbo Club?
Ja, der er kommet et nyt HC skilt, 2 nye rumtyper og mulighed for at bruge 2 farver på noget af tøjet. Der er også helt nye HC møbler - så hver måned får du mulighed for at vælge et splinternyt og meget mere moderne møbel.

April
15
2010

hjælp til ikke at blive snydt

vis du for brug for hjælp så skriv i min gæstebog. typisk bliver du snydt med en hjemmeside hvor der står at de vil give dig mønter til habbo og hc men det passer ikke du må ikke give nogen oplysninger om din habboer og dig selv der er også hacker programer som kan hacke sig ind på din habboer og når sådan noget sker skal du melde det til habbo. håber at du kunne bruge noget af det her. smiley.gif

 
Panel title

© 2018 habbogudie

Antal besøg: 1461

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34947991371155sekunder