Had - Konklusion

Vi synes godt man kan sammenligne nazisternes had til jøderne, med danskernes had til muslimer i dag. Vi mener at man før 2. verdenskrig malede et fjendebillede af jøder; Vi ser i bogen "En frygtelig ugerning" ekspempler på at danske børn bliver undervist i jødehad i skolen i 1907. Da Hitler kom til magten, blev antijødepropagandaen kun endnu værre. Han kunne kontrollere medierne, og bruge dem til at vise det billede af jøderne han synes de skulle have. Der blev vist nazistisk propaganda i biograferne, der blev lavet antijødiske tegneserier, bøger, plakater osv.  

 

I de danske medier i dag bliver stemningen omkring muslimer også pisket op, på nogenlunde samme måde som man gjorde med det med jøderne. Vi mener dog at nazisternes had til jøder var mere åbenlyst og normalt i samfundet, end hadet til muslimer er i dag. En stor hjælp til en forbedring til danskernes syn på muslimer kunne være hvis medierne begyndte at sætte mere positiv fokus på muslimerne og indvandrere generelt. Man kunne evt. droppe nationalitetsbetegnelsen på de kriminelle - F.eks. ikke længere sige den '25-årige pakistanske mand', men bare 'den 25-årige mand', for ikke at fokusere for meget på hvor de kommer fra - man siger jo heller ikke 'den 25-årige danske mand!

 

En anden vigtig ting kunne være hvis vi kunne få muslimer og andre indvandrere ud hvor man kan se dem! Holde op med at dele byer op i parallelsamfund hvor man ikke  møder hinanden. Hvis det bliver hverdag at møde forskellige kulturer, kan man begynde at åbne op, og lære af dem, respektere og acceptere dem. Man skal bare møde det nye med et åbent sind, så vil det også blive nemmere for muslimer at integrere sig, da de føler sig mere velkomne og accepterede. Så får de måske også mere lyst til at være en del af det danske samfund. 


 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 12928

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29888105392456sekunder