terapi - Forside

Individuelterapi - parterapi - familieterapi

       v/            

Günther Hauptvogel 

familieterapeut, parterapeut og psykoterapeut MPF

                                                                                                               

           

 

Individuelterapi 

Få terapi / samtale ved:

Personlige problemer: Angst, ked af, sorg, vrede, stress, depressioner, m.v.

Mange mennesker har erfaret at specielt angst og depression kvæler deres livsenergi. De har gennem en periode forsøgt at kompencere igennem vaner, ritualer, hjælp fra pårørende, medicin, osv. at komme igennem det helvede angst og depression kan være. Det viser sig dog, at meget ofte er det ikke nok med medicin og egen hjælp.

Mine erfaringer med angst og depression er, at det er næsten altid nødvendig med kvalificeret terapi. Terapi mod angst og depression skal sigte mod 3 områder i et menneskes liv.

Det første område er kroppen. Angst og depression er altid ledsaget af fysiske symptomer, så som spændinger i kroppen, svede ture, smerter i maven, brystet eller ryggen, forhøjet blodtryk eller hjerteslag, og mange andre.

Det andet er følelsen. Angst og depression sætter ofte en godt og grundigt  dæmper på det indre liv. Mange opleves sig ked af, uduelig, uelsket, skyldig, skammer sig - er flove, bange, usikker, har meget ringe selvtillid og ikke mindst meget lav selvværd.

Det tredje område er tankerne - det kognitive. Angst og depressioner har sat deres voldsomme spor i ens tankevirksomhed. Det opleves som om det er angsten og/eller depressionen som styrer produktionen af tanker og ideer, samt hvad man skal gøre for at styre sig selv gennem livet.

Derfor er det vigtigt at terapi som sigter mod behandling af angst / depression er rettet ind til at tage vare både omkring det kognitive, følelsesmæssige og det kropslige.

 

 

Parterapi 

Få parterapi / parsamtale ved:

Samlivsproblemer: Manglende dialog, afstand, uenighed i dagligdagen så som børneopdragelse, fordeling af opgaver, seksualitet, m.v.

 

Familieterapi

Få terapi / samtale ved:

Problemer i Familien: Ond i familien som småbørnsforældre -teenageforældre, børns vanskeligheder og børns adfærd, Adhd - få redskaber og anvisninger. mv.

 

                    

Adresse: Jeg har konsultation i både Broager og Aabenraa.

 

kontakt: 30 66 50 17  privat 74 44 29 07 (bedst mellem 8 - 9)

 

mail:gunther@hauptvogel.dk

 

Du må gerne sende en mail for tidsbestilling ved terapi / samtale - parterapi / parsamtale - familieterapi. Du må også skrive til mig for at få nogle korte råd, eller såfremt du har nogle generelle spørgsmål angående terapi / samtaler -  parterapi / parterapi - familieterapi.

   

link til vores Familieterapeutiske efteruddannelse, Kurser og Supervision

                                                                          

www.familieogpsykoterapi.dk

www.hauptvogel.dk

www.iterapi.dk

 

 

20 års erfaring som parterapeut - familieterapeut - individuelterapeut - psykoterapeut - coach.

 

 

parterapi Sønderborg   -   parterapi Aabenraa  -  terapi Sønderborg -

 

 

Jeg har klienter fra Broager - Gråsten - Flensburg - Nordborg - Augustenborg - Tønder - Sønderborg - Aabenraa - Kliplev - Kruså - Tinglev - Toftlund - Gram - Vøjens - Vejen - Sønderjylland - Syddanmark

 

Der er også mulighed for aften og evt. weekend konsultation.

 
Panel title

© 2019 hauptvogel

Antal besøg: 709

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58648586273193sekunder