HAVDRUPS PIGEFODBOLD - Kampreferater, nye

Havdrups U9 piger blev Sjællandsmestre

Efter suverænt at blive nr. 2 i den indledende pulje kun overgået af Vallensbæk, havde Havdrups U9 piger kvalificeret sig til Sjællandsmesterskabet.

Søndag den 19/2 skulle slaget stå mellem Sjællands bedste U9-piger fra Region Roskilde, Nordsjælland og Vest Sjælland. Alle var spændte

Første kamp var mod Nordsjælland som spillede godt, men var under et konstant pres fra Havdrup og efter 9 min. viste måltavlen 2-0 til Havdrup. Så var det Lynge Brobys tur, og også her var der ingen tvivl igen en sikker sejr på 2-0. I den sidste kamp mod Fårevejle var vi allerede mestre, da Nordsjælland også havde vundet begge deres kampe, og vi havde vundet over dem. MEN Havdrup gav den alt, hvad den kunne trække, men det var en af de kampe, hvor bolden bare ikke ville ind og kampen endte 0-0.

4f44db4de2e3922022012.jpg

Det var en stor oplevelse for de stolte piger, der blev råbt op en efter en og fortjent kunne modtage en guldmedalje og blive hyldet. STORT TILLYKKE PIGER!!!

STÅLE

HIK A/B rækken

P., A., Mette, Mille, Lulu, Tulle, Mejse

REFERAT kommer 

 

 

Køge Bugt Cup, B-rækken

P., A., Mette, Mille, Lulu, Tulle, Mejse

Igen viste I, at I hører hjemme i toppen af B og snart kun spiller i A.

Igen i år deltog Havdrup i Køge Bugt CUP med et hold i B og to i C-rækken og igen med stor succes.

U11 B-rækken startede ud om morgenen og holdet bestod af P., A., Tulle, Mille, Mejse, Lulu og Mette. Første kamp var mod spilstærke Rishøj, men Havdrup formåede alligevel at komme foran på mål af Lulu. MEN da der er 30 sek. tilbage, laver vi en fejlaflevering, og Rishøj udligner.

Næste kamp var mod Lynge Broby, som på dagen ikke havde meget at komme med og med 1 mål af A. og Mette var sejren i hus.

Så var det mod Greve, og også her var der ikke tvivl om resultatet med en sikker med en 3-0 sejr 2 mål af A. og et af Tulle.

Rishøj havde også vundet deres kampe, så det var målscoren, der talte. Så i sidste kamp mod Viby var der dømt skydetelt og igen en sikker sejr på hele 5-0 på 7 min. med 1 mål af Lulu, 2 af Mille og 2 af A.

Havdrup kunne fortjent løfte pokalen. Udover at vinde b-rækken kunne Anastacia fortjent blive kåret som puljens spiller. Tillykke!

4f3e2b8db43f817022012.jpg

Da der var flere hold der spillede blev fidussen ikke uddelt.

STÅLE

U9-piger Køge Bugt

Træning!

Pyha vi skal vist hjem og træne lidt selvom I vandt 2 synes jeg slet ikke I var klar i dag. Der var rigtig mange fejl, og fejl I ikke plejer at lave. Men I kæmpede og det var rart og Svogerslev var stærkest på dagen.

Meeen en flot 3 plads tillykke piger og nogle flotte mål og redninger

Fidussen gik til Nanna

STÅLE 

 

7-mands mod Hvidovre

En kold fornøjelse!

Ej hvor var det koldt, men hvor spillede I super godt. Igen en forrygende 1 halvleg og med noget nyt 1 forsvarsspiller og det gik super godt. Det der var - og det var ikke meget - tog Mette sig af. Lidt klumpspil foran Hvidovremålet resulterede i et selvmål og vi kunne fuld fortjent gå til pausen foran med en enkelt. Så var P klar på mål, og igen en masse rokeringeringer resulterede i at spillet ikke flød som i første halvleg og opdækningen røg en gang i mellem og Hvidovre fik scoret. Vi havde vores chancer men var ikke skarpe nok indtil Lulu fik en friløber og var som altid sikkerheden selv 2-1 og så var det hjem i varmen.

Jeg synes det bedste i kampen var at når I havde bolden skød i den ikke bare væk men prøvede at spille, i snakkede sammen og der blev råbt ved opdækning SUPER

 

STÅLE 

Sidste DGI stævne U10

Succes igen!

Sidste stævne tabte vi 3 kampe med et mål og vi var alle enige om at det ikke skulle gentage sig. Første kamp var mod Havdrup trods pres og mange chancer ville bolden ikke ind. Mille tager et skud og den er på vej i mål men bliver reddet med hænderne. Straffe. Mille skyder (efter succeen i fredags 4 skud 4 mål) og sikkert igen, men igen bevidst med hænderne er der redning. Dommeren dømmer igen straffe og vælger ikke at forklare noget hvilket er synd dels for målmanden og dels for holdet. Her skulle træneren nok have skiftet et skud nede og flot redning. Igen et forsøg på mål og igen redning med hænderne. Mille skyder igen og denne gang er der mål.

Kampen bølger frem og tilbage og lidt skarphed og vi havde fået et par mål ekstra. Mille sendte et skud afsted fra midten og 2 - 0.

Næste kamp var mod Fløng 1. En tæt kamp som vi til sidst vandt efter igen flot holdspil. Mål af Lulu, Maja og Tulle.

Så var det Greve. Vi var enige om at vi skulle gøre det bedre og trods til tider flot opdækning formåede de at vinde 4-0. Men det er også en lille sejr smiley.gif

Så var det Fløng II med vores "ven" Tulle, som i dag holdte sig lidt i ro. Dommeren vælger at lade dem starter og træneren får liiige stoppet kampen. ret skal være ret. Også denne kamp vinder vi med mål af A, Lulu og Mejse.

Sidste kamp var mod Vallensbæk og en tæt tæt kamp. Dommeren stopper spillet og Vallensbæk får et fairplayfrispsrk lige uden for feltet og scorer direkte...det må man ikke men dommeren dømmer mål. Igen er træneren oppe og brokke sig og får ret. Det er dog ligegyldigt for Lulu laver 2 kasser og vi vinder.

Så var det tid til at få hængt guld om halsen fuld fortjent og godt gået piger I spillede rigtig godt i dag og så er det tid til LM

4f1d125fa90f423012012.jpg

Fidussen gik til P

STÅLE

 

7-mands mod Tåstrup U10

Dårligt vejr igen igen

Som sidst vi mødte Tåstrup endte kampen i dårligt vejr og igen desværre ikke til vores fordel. Første halvleg var rigtig god og med lidt held kunne vi være gået til pause med en føring, Men 1-1 stod efter et rigtig fighter mål af Mejse.

I anden halvleg skulle Alberte desværre ud på banen, for hun havde stået en brand god halvleg, og Mejse var klar for første gang i målet. Det betød jo også at Tåstrup fik nogle mål, selvom Mejse gjorde hvad hun kunne. Og mod slutningen fik Tulle en friløber og var sikkerheden selv.

Hvad skal vi tage med. Jo en knald god første halvleg hvor vi holdte vores pladser. Hvad skal vi lære OPDÆKNING. Jeg ved godt der var mange rokeringer i anden halvleg men de der er forsvar skal dække op, det var ikke altid tilfældet i anden halvleg, OG I løb mange gange 3 nogle gange 4 mand hen til den spiller der havde bolden. En spiller til hver. Det var det vi tabte på.

Men generelt godt kæmpet!!

STÅLE

 

Dianalund U10

P., A., Tulle, Mille, Mejse

Det var en hård pulje, vi kom i.  Slagelse, Vores eget rene 2001 hold og Lynge-Broby (som endte med at vinde). MEN vi lærer en masse. Første kamp var mod vores egne og jeg synes egentlig det gik ok, man kunne godt mærke at der var spænding og vi tabte 1-0, men uafgjort havde nok været mest fair.

Næste kamp var mod Slagelse og de fik klask 5-1. Det var en super kamp. Alle løb og kæmpede. Så var det Lynge-Broby og hvad sker der vi er foan 2-0 med ca 4 min tilbage. Så bliver Mille rant på øret og der er nu ingen udskiftere, og det kom til at koste. Kampen endte 5-2 og der var stor skuffelse at spore forståeligt nok, for det var ikke helt fortjent.

I semifinalen var det igen Havdrup og de var trætte så vi fik en kneben sejr på 1-0 og var i finalen mod.....Slagelse.

 

Og her kunne man mærke at vi kun havde een udskifter for der var stor forskel på første kamp og denne. Selvom vi kom foran og endte i forlænget var I meget trætte og løb ikke lige det sidste og hørte ikke efter hvad jeg råbte om ikke at gå så langt frem. Desværre scorer de i overtiden. MEN igen I spiller virkelig super godt og bevist t Slagelse er ingen udfordring, hvis bare vi har kræfterne og bliver ved med at kæmpe som et hold, dækker op osv.

Generelt en rigtig god dag med en masse god fodbold!!!

Tillykke med 2. pladsen

4f13e60ecd08516012012.jpg

STÅLE

 

 

DGI U9

PYHA så var der dømt juleferie smiley.gif Første kamp kæmpede i fantastisk virkelig men desværre røg den ind til sidst men 1-0 er en halv sejr. Næste kamp tjaa hva skal jeg sige. Jeg spurgte 5 gange om I var klar, sagde at hvis I ikke var klar kunne i tabe og tabe stort. Og hva sker der en målmand uden handsker og tre på midtbanen der sover 30 sek og 2-0 og derfra var det op ad bakke. Som jeg sagde håber jeg I lærte noget og kampen i sig selv var jo ligegyldig. Efterfølgende et nederlag på 2-1 og en sejr til sidst på 4-0 godt så!

Vi er klar til SM stort stort tillykke og fuld fortjent!

Fidussen gik til Molly.

STÅLE

SBU U10

4 kampe og 4 nederlag øv øv. I kunne godt have vundet, men i dag var der et par stykker, der ikke kæmpede, og når man kun er 4 på banen, går det ikke. Så hold nu en god juleferie og kom tilbage med den gejst I plejer, og så husk nu at efter sommerferien skal I igen spille mod nogle på jeres egen alder og yngre....

Da vi skulle spille mange kampe på kort tid, hjalp Niko til, Tak.

Fidusen gik til Ring

Ståle

DGI U10

Det var "en kold spand vand" efter 2 rigtig gode stævne i DGI og nu et stævne uden sejre. Men piger for at være ærlig var I slet ikke oppe i gear, og hvis vi skal vinde over piger som er ældre end os kræver det at HELE holdet fighter og kæmper og spiller som et hold. Og det gjorde I ikke.

Jeg vil egentlig ikke skrive mere andet end op på hesten igen efter jul!

Fidusen gik til Mille

STÅLE

Julestævne Avarta U9

Det var tid til stævne igen, og vi skulle se, om vi kunne gentage succeen fra sidste weekend. Den første kamp var mod Brøndby, og de skulle naturligvis slås smiley.gif Og det gjorde de en sæk på 3-0, og vi var i gang. næste kamp var mod Ejby 5-0 og sidste kamp mod Avarta, hvor vi kunne nøjes med uafgjort, men hvorfor dog det. 1-0. Og Havdrup kunne fortjent få hængt guld om halsen og modtage den store pokal smiley.gif

Fidusen gik til Niko 

GODT gået!

STÅLE 

Julestævne Avarta U10

Så var det stævnetid igen. Og et godt sammenspillet u10 hold med målmand og Camilla tilbage på banen kunne det ikke gå galt. Vi startede mod Havdrup 1 og trods et pres gennem hele kampen, friløbere og utallige skud endte kampen 0-0. Næste kamp var mod Rishøj og et flot mål af A., men igen ti 100 % chancer og et mål.... Næste kamp mod Sundby det samme som første kamp, og sidste kamp 1-0 igen A. Piger vores forsvar er upåklageligt som altid ingen skud på mål men, når I læser dette håber jeg at I forstår vigtigheden i at ramme målet og blive fremme.

Som jeg altid siger spiller I fantastisk fodbold og I har vist gang på gang at I er nogle af de bedste og det mener jeg. I er super!! Og en flot anden plads.

STÅLE  

U11 7 mands mod Sundby

Igen en tæt kamp men med forkert udfald. MEN det var en rigtig rigtig god kamp. Det var et super godt forsvar, hvor kun det ene mål skyldtes en forsvars fejl, det andet var et flot skud efter vi ikke helt får den væk og de to sidste Ja sådan er det. Tak til jer der tog tjansen på målet.

Jeg så flotte afleveringer, et godt pres specielt i 2. halvleg med mange rigtig mange chancer, hvilket vi skal blive bedre til at udnytte, men vi får chancerne og det er vigtigt. Størstedelen af kampen holdt I også pladserne på banen og løb for hinanden.

Vores to mål var ”direkte” på hjørne et fra ja Mette og et af Mille. Vores hjørne bliver bedre og bedre og der var mulighed for flere, men skarpheden mangler og den skal nok komme.

Husk I ikke kun skal spille fodbold også tænke fodbold. Dvs I skal løbe og så selvom I ikke har bolden, så af sted i ny position, på hjørne hurtige hjørne med variationer og tricks. Det ene lykkedes med en ”fup” udskiftning af Mille som A så kunne spille fri til skud.

Hvad skal I tage med: Mette flot spil også uden for buret, men husk ikke bare at sparke bolden væk hold på og spil, A. super forsvar, men på midtbanen skal du længere frem, så vi har flere med fremme, Tulle super løbeture og en del chancer, husk at blive fremme hvis det er taktikken, så må de andre klare forsvaret, og lidt mere cool foran målet J, Ring gode indgreb og spilninger, men mere bevægelse frem og tilbage, Mille gode løb frem og tilbage og coolnes når modstanderen kommer løbende, og som A lidt mere offensiv, Julie H igen flot forsvar, men hvis bolden skal væk så skal den væk fra modstanderne, Maja igen nogle super løb og pres husk at løbe fri når du ikke har bolden og hvis modstanderen har bolden så ikke buse, Laura L gode solide indgreb, men du må godt spille lidt hårdere og takle igennem, du er for sød J, Meedom du fik fat i meget, men når du har bolden skal du aflevere lidt hurtigere J

Fidusen gik til Mille

Generelt var der en rigtig god stemning, som Sundby skrev i deres referat, og det er rart, der kan være det. Det gør det hele lidt sjovere.

En meget stolt træner

STÅLE

 

U9 stævne i Dianalund

Første stævne med mulighed for præmier så alle var spændte, om spillerne kunne finde det spil frem de havde vist i DGI-stævnerne. Vi var i pulje med to 1. hold og Høvede. Første kamp var mod Hvidovre's første hold og kun pga af deres meget gode målmand og vores uskarpe spillere endte kampe 0-0. De havde stort set ingen skudforsøg. Næste kamp var fuldstændig magen til 0-0. De de to andre hold havde vundet 1-0 og Lynge Broby skulle vi have en sejr for at komme i semifinalen og helst vinde med 2-0, så vi kunne vinde puljen. Lidt taktiske ændringer og holdet var forvandlet. Gunilla som ellers havde haft sine chance fik puttet den ind og 1-0, så var det Niko's tur 2-0, så Rasmine 3-0 og til sidst Alberte 4-0. Molly var tæt på en 5-0'er. Vi var klar til semifinalerne. Det der kom tog Jose, agnes og Nanna sig af.  

Semifinalen blev en tæt affære men vi var i finalen med en 1-0 sejr sat ind af Gunilla.

I finalen kom vores uskarphed ind igen mod samme hold som vi havde mødt i vores anden kamp. Heller ikke i forlænget spilletid lykkedes det og så var det straffe. Gunilla, Alberte og (en lodtrækning mellem Ras og Niko, hvor Niko vandt men gav "sejren" til Ras) Ras skulle skyde. Valget faldt ud fra skarphed og skudstyrke. Gunilla skulle først skyde og alle troede at den ville sidde i nettaget, men Nej nede i højre side - 1-0. Så var det Nanna's tur og med en flot fodparade stadig 1-0. Alberte lige så sikker helt ude i siden 2-0. Så scorede de andre. 2-1 og Da Rasmine ramten bolden rent men desværre lige på målmanden var det op til Nanna og........hun gjorde flot redning igen og HAVDRUP vandt!! Ikke nok med det stævnes fighter var også fra Havdrup . Tillykke Ras.

Fidusen gik til Nanna

STÅLE

7-mands mog Humlebæk U9

Pyha en tæt kamp hvor der blev løbet rigtig meget. Holdene var meget jævnbyrdige men det var Humlebæk der var skarpest og 2-0 ved halvleg var ikke helt fortjent. Heldigvis fik Lulu puttet en enkelt i kassen, og hvert hold havde et brændt straffe, men vi havde 3 stolpeskud og kampen endte desværre 3-1 til modstanderen. Uafgjort havde været fair.

1. halvleg var en lidt rodet affærre, men i 2. halvleg fik vi styr på og Filippa gjorde det godt i fprsvaret og huskede at tage midten...sådan. Ellers blev der kæmpet men HUSK nu at følge op på skudene og komm ind foran målmanden.

STÅLE

DGI U9

Vores U9 har succes i år og vi skulle se om vi kunne få has på Vallensbæk som fører puljen, men taktikken røg da 2 spillere manglede og uden udskiftninger holdt det hårdt og med 2 minutter tilbage og en ankommet målmand, kunne vi kun lige nå at få scoret et mål en hård inderside fra Mille.

Så var det Gadstrups tur og vi kom godt i gang med mål af Ras, Alberte og Mille. 3-0.

Jeg vil sige i de to næste kampe der kom var det virkelig flot fodbold med rigtig mange spilningerne, og fortsæt med det. Næste kamp var mod Fløng 1. Og her et mål af Ras, to af A. og et af Niko og sidste kamp mod Fløng 2 som presser os på 3 pladsen holdt det hårdt for ligesom os havde Fløng en super målmand men efter mange forsøg satte vi et flot punktum med 4 afleveringer rundt om målmanden og A. kunne sikre sejren 1-0.

Udover første kamp var der ingen i nærhden af at scorer pga fantastisk forsvar, målmand og tilbageløb......

Fidusen gik til Ras

STÅLE

 

DGI U10

Så måtte vi se om vi kunne gentage succen fra sidste stævne, dog med en manglende ankermand (P). Så Mille tog forsvaret i første kamp mod Havdrup U11. Der var pres men bolden ville ikke ind, indtil Lulu endelig fik ramt kassen 1-0 og vi var i gang.

Næste kamp var mod Fløng 1, som vi spillede uafgjort mod. Mille tog forsvaret igen tak for det. Og vi kunne efter 9 minutter se op på tavlen 3-1 og Lulu havde lavet strike ;-) (Hattrick). Så var det tid til at møde Greve som har være landsmetre de sidste 2 år og i dag i stærkeste opstilling føj for den. For Søren piger I løb rundt som vilde kaniner og gjorde intet af det vi havde aftalt og 7-0. Det var en kamp der skulle glemmes. DOG stor ros for at I på intet tidspunkt gav op, I blev ved og ved. Fedt. Jeg tror alle var i målet på nær Mejse, hun skulle ud at løbe.

Så var det tid til Fløng 2, som vi jo tabte 1-0 til og som har en spiller som burde gå til rugby i stedet for fodbold. Tulle faldt uheldigt i en tackling ind i banden og var ude resten af kampen (og desværre og så næste) Heldigvis havde Alberte tøjet på og hjalp til. Det så længe ud til at blive en 0-0 indtil Mille fra lidt over midten tog chancen på et langskud YES kampen var vundet 1-0. Tak for forsvarsindsats af A.

Så var det Vallensbæk og med Tulle skadet og trætte spillere lidt forsvarskoks tabte vi kampen 2-0.

Men vi er to'er

Super flot og fidusen gil til Alberte

STÅLE

Diddl Cup U9

Nogle gange kan det være svært stille hold og med en fødselsdag 10 dage før og 3 spillere, siger vi tak til Olivia, Emilie og speciel tak til Alberte som droppede fødselsdag og Julie som også gav en hånd med.

En lang køretur og vi skulle i gang med spille på halvbane. Første kamp vandt vi 2-1 med mål af Julie og Mille, og de to sidste endte 0-0. Lidt øv at man havde valgt at målmanden måtte tage med hænder, da det gav mange spilstop. Alle fik fine gave af Diddl og vi kunne tage hjem.

 

Fidusen gik til Agnes

 

STÅLE

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 164868

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60899806022644sekunder