Heidi's Ferie side - Amerikaner træf i Nykøbing
 

Amerikaner- træf 2010-08-27

På travbanen i Nykøbing Falster

 

Fredag d. 20/3-2010

 

Fredag formiddag kørte vi mod travbanen i Nykøbing Falster med vores søn og svigerdatter, hvor vi skulle mødes med de andre fra klubben, det var nemt at finde travbanen da vi har boet på Falster i 26 år, men at finde ind hvor vores campingvogn skulle holde var noget af et problem for os, så vi tog en runde på travbanen, skal lige sige at det ikke lige var det der var meningen, men vi blev vist på plads og fik ordnet det vi skulle.  Efter det stod den på at se biler og drikke et par pilsner, skal lige hilse og sige hvor var der bare en god stemning.

 

 

4c77b8e7aeb2827082010.jpg

 

Der var ting man kunne prøve, både børn og barnlige sjæle, 1 pølsevogn, øl bod og et kæmpe stort øl telt hvor der blev spillet musik, man selv kunne bestille.

Fed stemning

 

Lørdag d.21/8

 

Lørdag morgen var der gratis morgen mad + kaffe, men det nået vi ikke, da vi sov for længe.

Drengene måtte lige en tur til Nykøbing da sønnens bil ikke gad at kører længere fredag aften, så de var lige nede og fylde vand på køleren, også startede den igen, det var godt for det er ikke rart at ens bil står et øde sted, da man ikke ved hvad man kommer tilbage til.

Da vi havde ordnet det vi skulle stod den på pilsner og hygge oppe i øl boden, min mand og søn, ville gerne havde en kande øl, men de havde kun glas til deres fadøl, de stod med min vandkande til campingvognen, og spurte for sjov om de kunne få fyldt den op, svaret var: ja da. så det blev den, og de blev meget populære på pladsen, og jeg tror også den kande var skyld i at de måtte ind og sove en time til middag.

 

4c77ba857f4e427082010.jpg

 

Der var rigtig mange flotte amerikaner biler og jeg kan godt fortælle at der blev brændt dæk af, nogle gange så meget at man ikke kunne se en hånd for sig, men både piger og drenge hyggede sig.

 

4c77baec97ede27082010.jpg

 

Sener på dagen kunne man købe helstegt gris til billig penge i øl teltet,  der var også gang i teltet resten af aften med live musik hvor de spillede 60’musik, da de var færdige kom der DJ hvor man kunne bestille musik igen. Aftens højdepunkt var nok sent lørdag aften, og mest for drengene da der kom strip. men piger havde også noget at gotte sig over der var nemlig nogle lækre bartender så som adam (se ned).

       Så det var en god dag og alle var glade.

 

 

4c77bb87a2b4f27082010.jpg

 

 

Søndag d 22/8

 

Søndag morgen sov vi igen forlænge, men nået lige af få to kopper kaffe oppe fra teltet, så skulle vi se at få pakket sammen og trille hjemad.

Det skulle i prøve, vi gav 125 pr. person. For fredag til søndag med strøm + campingvogn + morgenmad.  

 
Panel title
Antal besøg: 4119

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14275121688843sekunder