Heidi's Ferie side - Ferie til Amsterdam
 

Amsterdam tur 09

http://www.gaaspercamping.nl/eng/index.html

 

Mig og manden har længe gået og snakket om en tur til Amsterdam, men har hørt at det kun er et sted for folk der ryger Grøn tobak. Men vi blev kloger. Det er et vidunderligt sted, hvor man virkelig kan mærke forskellen på folkefærdet.

 

Vi aftalte at tage af sted sammen med sønnen og svigerdatteren, (se under fanen inden rejsen). vi startet turen som vi plejer med at rejse lørdagen aften, så vi lige kunne nå Border shoppen, og de fleste lastvogne kan nå at finde hvileplads, så vi kunne kører frit på auto banen, da vi var ca. 200 km fra grænsen til Holland valgte vi at holde in og få sovet lidt, da vi havde været til sølvbryllup om fredagen (det tager sku på kræfterne) men vi fik et par timers søvn og så gik turen mod Gaasper campingplads. ( det kostede 125,00€ for at ligge der i fem dage for to voksne, bil, campingvogn, og strøm)

 

 

Da vi ankommer ca. formiddag, får vi plads, de er meget venlige vi fik udleveret en guid der ville hjælpe os på plads og forklare os reglerne med hvordan det hele skal stå. De var enormt flinke, de gjorde sig forståelige selv for en som ikke snakker engelsk. VÆR OPMÆRKSOM PÅ at der ikke må slås fortelt op, ej heller må der ligges måtter på græsplænen, men der er flere sektioner man kan ligge i hvor der er forskellige regler.  Som det kan ses på billede nedenfor fik vi gjort det pænt hyggeligt, og vi havde det gode vejr med så fortelt behøvede vi ikke.

4bc58be76f28114042010.jpg

På selve pladsen er indhegning og efter 20:00 står der vagt som skal se dit campingpas før du får lov til at gå in (det jo en lækker sikkerhed). Ellers indeholder Gaasper en bar, en mini butik med bager, og restaurant. Samt information sted. Hvad angår priserne på maden var de meget rimelige for en person med øl og sodavand og mad kostede det ca. 11 € men der var også så meget mad at man ikke kunne spise op. Samt i butikken var der gode tilbud til de tørstige sjæle.

4bc58d669766d14042010.jpg4bc58c999f02214042010.jpg

Der er toiletter og bad flere steder og de er pæne, det kostede 1 € for en bade mønt men der var også masser af varmt vand så det var rimeligt, samt tid til at nå det hele.

 

Gaasper ligger 5 min gang fra metroen hvor der går tog og bus direkte til Amsterdam, nr. 53 hed metroen og havde ende station på Gaasper. Det kostede 18€ for en firdags billet med ubegrænset brug. det var jo dejlig nemt man skulle bare finde nr. 53 og så var man sikkeret hjemme.

 

Bag pladsen ligger en kæmpe sø, samt ved metroen ligger en kæmpe græsplæne med bade vand for børn, og legeplads (se billederne i fanen billeder). Det er i bund og grund en perfekt plads for børene familier eller andre barnlige sjæle. vi fik en masse tid til at gå oppe på den græsplæne, som det kan ses på billederne er der lidt for alle.

 

Når vi tog metroen var det til at find ud af, der er flere stop inde i Amsterdam midt så alt efter hvad man skal se kan man stå af før tid, og slap for at gå for meget.

 

vi var ude og sejle, så blomstermarket, så andre billige tøj markeder, hash musseum, red light distriket og det er syn for sig selv...

 
Panel title
Antal besøg: 4274

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11861300468445sekunder