heidi - Dagbog
Sept
26
2009

Endnu en dag!

Kære Dagbog

Så er det vist på tide at skrive lidt på siden igen. Det er ved at være et stykke tide siden, men nu er jeg her. xD Jeg er allerede begyndte at sætte mine digte ind på den blanke side. Og det ville være dejligt hvis i læser dem lige give en lille bedømmelse. Og glem nu ikke min gæstebog. Den er stadig tom, og det skal den abselut ikke være. xD

 

Bagskærmen:

Jeg er jo som sagt kommet tilbage til min gamle skole og det er jeg rigtig glad for. Men nøj, hvor har vi mange aflevringere og masser af lektier for. Men jeg tror jeg er ved at komme igennem det jeg har været bagud med. Og i slutningen af året skal jeg jo til eksamen, så det skal jo også overståes. xD Men det skal nok gå.. !

Over and out for now.. xD

Sept
7
2009

8. dagen er kommet XD

Kære Dagbog

Tiden er fløjet og jeg har ikke skrevet i dig i et stykke tid, men nu er jeg her igen.. Der er ikke sket noget nyt på siden.. Der er heller ikke nogen der har kigget på den, så ved jeg ikk helt hvad jeg skal gøre for at få nogle til at se med, på denne dejlige sidde.. XD

Og igen bag skærmen:

Jeg er begyndt i skole igen.. Og det er dejligt at være tilbage, men damn hvor er jeg langt bagud.. Har to reporter der skal skrives og en masse opgaver der ligger at venter, men det må jeg tage mig af lidt senere.. Det her er lidt spændende.. XD Meget mere faktisk.. Men dagen har lydt på genforening med mine dejlige venner og lektier.. XD Skal havde lavet nogle ørepircinger så min lykke er bare gjort.. Glæder mig mega meget. Hov der var lige bogstav-rim, damn hvor er jeg god.. XD men nu kalder de opgaver vidst meget højt.. Så smutter..

Over and out from here..

 

 

Sept
1
2009

Så blev det anden dagen!

Kære dagbog

Jeg har lavet begyndelsen på den blanke side, men jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle skrive om. Men krisen er afværvet, for det blev nemlig citater i første omgang. Men der kommer mere på den. Man skal bare give det lidt tid. Men ellers er der ikke blevet lavet så meget herinde, udover at jeg planlægger hvad der mere skal være. Der har dog ikke været nogen herinde, det er lidt trist, ingen beskeder i min gæstebog heller ingen komentarer på min Twilight og New moon trailer jeg har lagt ind, men håber stadig at der er nogen der vil kigge lidt, men som sagt det er jo heller ikke færdigt endnu.

Bag skærmen:

Sker der ikke så meget. Endnu en dag hvir jeg sidder og keder, ingen at snakke med, men senere i dag skal jeg til et lille møde. Så jeg bruger tiden med at rydder op, ja jeg keder mig meget, så hvorfor ikke lige få det gjort så er jeg da beskæftiget. Og så har jeg læst lidt mere i Eclipse (3. bog i The Twilight Saga) men jeg er i gang med at læse den på engelsk, selv om jeg har den på dansk, syntes jeg lige jeg ville læse den på engelske også. Så har jeg ikke rigtigt lavet mere, da der ikke er så meget tilbage at lave i huset, men så kan jeg jo bare læse vidre!

Over and out for nu! 

Aug
31
2009

Den første dag!

Kære dagbog ;D

Jeg har bestemt mig for at lave en lille dagbog, om min hjemmeside og mit liv.. så kan man jo kun håbe på at det bliver godt og at nogle gider læse det.. Men som sagt er det den første dag jeg har denne hjemmeside, da jeg lige har lavet den for et par minutter siden XD Så der er meget der mangler, men det kommer jo nok, når jeg lige har fået taget mig sammen og finder tiden til at få det lavet.. Men det skal nok komme..

Og så om mit liv bag skærmen ;D For nu får i chancen til at følge med i mit liv og grine af de sjove ting der overgår mig og græde (Eller hvad du nu har lyst til) af den mange triste og sørgelig ting der også forekommer i livet..

Det sker ikke så meget, da jeg ikke skal i skole for tiden.. Har ikke fundet ud af hvilken skole jeg skal gå på, men skal til samtale i morgen og så håber jeg bare at det går godt og jeg kan komme på den skole.. Så kan jeg også være sammen med mine venner og det tror jeg at de bliver glade for.. Haha, hvor er jeg selvglad, men har man ikke også lov til det en gang i mellem.. Så jeg bruger tiden til at læse i den over dejlige bog, Eclipse, som er den 3. bog i serien Twilight. Total yngligs bog.. Jeg bruger en del af min tid med Twilight.. Damn hvis i vidste hvor lang tid ville i mene at jeg er sindsyg ;D

Nårh, men det var vist det for i dag!

Over and out her fra..

 
Panel title

© 2023 heidi

Antal besøg: 1852

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.098042964935303sekunder