Vores Bryllup 7.9.13 - Det første møde...

516eed4549cb917042013.jpg

Vi mødte hinanden for første gang tilbage i januar år 2005. Det var i januar måned, Henriette var (som så ofte før) taget en tur på pubben ”Dickens” i Viborg sammen med en veninde, og Jesper var blevet lokket med på ”Dickens” af én af hans venner som netop var flyttet til Viborg.

 

Henriette fik i løbet af natten øje på Jesper som stod oppe i baren sammen med gutterne – Henriette fik øjenkontakt med Jesper, og hun blev helt varm indeni – det viste sig så senere, at Jesper ikke havde haft bevidst øjenkontakt med Henriette, da han ikke havde briller på den aften, men det vidste Henriette jo ikke! Dog irriterede hun sig lidt over at hendes flirten ikke rigtig havde nogen effekt, og det endte med at det var nogle af Jespers venner Henriette og veninden faldt i snak med.

 

Det blev ud på de sene natte-timer, og ”Dickens” lukkede. Henriette og veninden stod udenfor og snakkede med Jespers venner, da Jesper pludselig foreslog at ”de da kunne komme med hjem til dem og få hotdogs!” Det tog bestemt ikke lang tid at overtale Henriette og veninden, og hele flokken begav sig derpå hen mod ”morgenfesten”. Henriette forsøgte igen at komme i snak med Jesper, men uden det helt store held!

 

De ankom til vennens lejlighed, og Jesper gik straks i gang med at lave hotdogs. Henriette og veninden sad i sofaen og snakkede med Jespers venner. Der blev efterhånden færre og færre vågne personer tilbage i rummet, til sidst var der faktisk kun Henriette og veninden, samt Jesper og én af hans kammerater tilbage. Det var super hyggeligt, og da det var ved at være tid til at gå hjem i seng, foreslog Jesper pludselig at ham og vennen kunne vise Henriette og veninden Århus By Night en dag. Både Henriette og Jesper var dog lidt tilbageholdne i det, så det endte med at det var veninden og vennen der udvekslede telefonnumre, mhp. at mødes igen en dag.

 

Månederne gik, og der skete aldrig rigtig mere i den sag – vennen og veninden sms´ede lidt frem og tilbage, men uden der kom nogen aftaler på plads. Så en dag skrev vennen pludselig til veninden, at han havde fået en kæreste, og derfor ikke mente de burde skrive sammen mere. Veninden fortalte Henriette om sms´en, og Henriette blev ret irriteret – højst sandsynligt var vennen ikke klar over det, men Henriette havde faktisk haft ret store forventninger til et kommende møde med Jesper igen – hun indså at hun måtte tage sagen i egen hånd. Hun fik lokket vennens nummer ud af veninden, og skrev en sms til ham – noget i retning af at ”hun håbede ikke at Jesper var ligeså kedelig som ham…!” Sms´en blev sendt på Jespers 30 års fødselsdag! Jespers ven vidersendte sms´en hen over weekenden, men Jesper tog sig god tid før han gjorde mere ud af det.

 

Mandag aften tikkede der så pludselig en sms ind på Henriette´s telefon – hun blev TOTAL ivrig!

 

Der gik en uges tid med at sms´e frem og tilbage. I mellemtiden fødte Henriette´s veninde en meget lille pige, og de var indlagt på Skejby Sygehus. Onsdagen efter, d. 11. maj 2005, havde Henriette aftalt barselsvisit i Skejby efter arbejde i Viborg. Om formiddagen skrev Henriette en sms til Jesper, og fortalte at hun skulle til Århus om aftenen, og om han måske havde lyst til en lille visit (MEGA grænseoverskridende for Henriette!). Henriette fik fri fra arbejde, og begav sig mod Århus – hun havde intet hørt fra Jesper! MEN – så imens hun var dernede, kom der endelig en sms – Jesper ville gerne have besøg – YES YES YES!!!!! Kort tid efter rykkede "Seat Ibizaen" mod Århus centrum...

 

Hvad der så derefter skete – det holder vi vidst for os selv…..;-)

 
  
 
Panel title
Antal besøg: 424

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32755279541016sekunder