Herlige-Hunde - Sally
  Sally

53575fb6807cc23042014.jpgSally er en skøn Golden Retriver på 12 år, hun var egentligt min brors, Men jeg har overtaget hende i en alder af 8 år, da jeg manglede en hund frygteligt meget i mit liv og samtidig stod han alene og havde fået nye arbejdstider  der var urimelige for hunden, så den naturlige løsning blev at sally blev ved mig efter at jeg i en periode havde passet hende.
Ikke et sekund er fortrudt, hun er den skønneste hund man kan tænke sig, rolig og velafbalanceret, tager alting som det kommer , og nærmest intet kan slå hende ud af kurs.
Hun er en rigtig hyggetrold og vil bare gerne være der hvor jeg er , om det er i sofaen eller i køkkenet kan du være sikker på at du finder hende lige i nærheden af mig.

Sally er samtidig en hund der gerne vil lave noget, så vi er ofte at finde rundt om i byens parker hvor hun er travlt optaget af at snuse , enten efter det spor jeg har lagt eller efter godbidder eller nogen af de andre spændene dufte der måtte være rundt omkring.

Hun elsker at spille bold i haven, hjælpe med havearbejdet, skal jeg have gravet huller til nye planter skal jeg bare sige til så giver hun gerne en pote

 
Panel title
Antal besøg: 28

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49008798599243sekunder