Hesselbjerge-mini-ridelejr - Info
Seneste Nyheder
Omgivelserne

Praktiske oplysninger:

  • Om formiddagen rider vi på bane, der bliver 3 hold med 4 på. Når man ankommer skriver man sig på en liste, hvor man kan vælge om man vil ride fra kl. 09:00-10:00, kl. 10:00-11:00 eller kl. 11:00-12:00 så afhænger det jo på om man vil/er en der sove/sover længe. Til morgenmad vil der komme en kasse med franskbrød m. pålæg og drikke, hvor du selv kan tage lidt inden du rider.

 

  • Kl 12:30-13:00 spises der sund frokost, fx Rugbrød m. pålæg eller varm mad. Efter frokost er der mulighed for at bade, hygge, spille og andet.

 

  • ca. Kl 16:00 skal alle hestene være opsadlede med eller uden saddel (afhænger af om man kan ride uden sadel i natur og i skridt,trav og galop). når hestene er opsadlede rider vi ud i naturen, og hygger os der. Det er lidt forskelligt hvor længe vi rider i naturen, det afhænger på om vi det er en længere tur eller bare hurtigere.

OBS! Din hest skal være trafiksikker og ikke alt for opmærksom/bange!

 

  • Efter tur i naturen er det lidt op til en selv, havd man vil. vi spiser ca. kl 18:00-19:00. Vi spiser lidt foskælligt fra frikadeller til lasagne, hvis man er meget kræsen eller ikke kan lide maden, kan du spise en rugbrødsmad.

 

  • Når vi har spist og er mætte, sætter vi og bare til at hygge. Vi tænder bål og rister skumfiduser hver aften hvis der er stemning for det. måske er der en aktivitet vi skal lave, ellers hygger vi os bare. Kl 23:00 skal du gøre dig klar til at gå iseng/ hyggesnak, kl. 00:00 SKAL der være ro.

 

  • Udflugt: I løbet af ugen skal vi på udflugt, den kommer nok til at vare 2-3 timer. Denne dag vil der ikke være ridning på banen. Vi holder pause havlvejs og spiser madppakker som vi selv har smurt hjemmefra. Husk at tage enten rygsæk eller saddeltasker med, Der skal være plads til en grime, træktorv og en hjemmesmurt madpakke. Udflugten kommer nok til at være samme dag som vi skal i ridersport.

 

  • Bemærk! Dette er ikke en ridelejr man lære så meget på, men du får et bedere forhold mellem dig og din hest. Det er en oplevelse du aldrig glemmer, du vil fortryde det hvis du ikke kommer med!

 

  • Vi har en masse overraskelser oppe i ærmet, så glæd dig.
  • Ting vi skal nå i løbet af ugen: ride på banen m/u saddel, ride i naturen, på udflugt, ponygames, bade med hesten, bade uden hest, mini stævne og strigler konkurrence, Endeløs hygning og meget mere!

 

OBS: Vi vil være under opsyn af voksne hele tiden smiley.gif

 
Panel title
Antal besøg: 64

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33271908760071sekunder