KLIPNING AF HESTE TILBYDES - Gode råd før klipning
For at du opnår det bedste resultat, når din hest skal klippes, har jeg listet et par gode råd op, du kan gøre inden klipningen:


  • Hvis din hest er beskidt eller der sidder gammelt sved i pelsen, er det en god idé at vaske den inden den bliver klippet. På denne måde bliver klipningen mere ensartet og skærrene på maskinen bliver ikke døve, hvilket også medvirker til et dårligere resultat. 

  • Hvis din er hest meget nervøs mht. støj, kan det være en hjælp at øve med den inden den skal klippes. Det kan du gøre med at tage en hårtørrer eller lign. med og larme imens du giver hesten godbidder eller strigler den. Hesten lærer derved, at støj ikke er farligt for den, men derimod en dejlig ting, da den får godbidder og bliver striglet og nusset om.

  • Hvis du før har prøvet at klippe din hest, og den var til skade for sig selv eller personerne omkring den, er det en mulighed at få den bedøvet af dyrlægen inden klipning, eller sætte en bremse på den. Du skal dog være opmærksom på at du ikke kan ride på hesten samme dag som den har været bedøvet. 
 
Panel title

© 2018 hesteklip

Antal besøg: 2732

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50112891197205sekunder