hestetips - Forside

Heste er nogle store og flotte dyr som skal passes ordentligt. Hvis du skal begynde til ridning, har egen hest eller egentlig bare vil have nogle hestetips er dette den helt rigtigtie hjemmeside.

Rideudstyret:  Du skal først og fremmest have en ridehjelm. En ridehjem der koster 200 kr. Er lige så god som en der koster 700 eller 2000 kr. de skal allesammen opfylde de samme bestemte krav. Så du skal bare købe den billigste du kan finde. Du skal skifte din hjelm hvert 5 år  Hvorfor koster nogle hjelme mere end andre?: En ridehjelm til 200 kr. er måske ikke så pæn, har ikke smarte former eller har ikke lige den og den detalje, mens en til 700 måske er pænere, har smarte former, har fine detaljer, eller måske har alle 3 ting. Eller måske har en til 2000 ruskin i stedet for velur. Men som sagt har de alle sammen opfyldt de samme sikkerheds krav, så det er designet man betaler for, ikke sikkerheden. Så et godt råd ville være at købe den billigste.       Du kan bare bruge gummistøvler, eller sorte gummistøvler hvis du vil til stævner, du kan saktens vente med at købe ridestøvler til du har gået til ridning i 3 år eller mere.  Når du har gået til ridning i et stykke tid som 6 måneder eller noget i den stil kan du altid købe ridebukser. Andet behøver du ikke. smiley.gif

Strigling og rensning af hove: HUSK!!!!! At strigle ordentligt og husk at rense hove ordentligt ellers kan den få sår og ondt i hovene.

Der kommer flere tips på hjemmesiden senere. Mvh Julie

 
Panel title

© 2018 hestetips

Antal besøg: 8

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-4,2908360958099sekunder