Hou Rope Skipping Team - MINI CAMP

http://grst.dk/index.php/mini-camp-2015


Indbydelse til Mini Rope Skipping Camp 2015grst%20logo%20hj%20oplsning.bmp

Et nyt år er blevet skudt i gang, hvilket betyder, at vi igen kan se frem til Danmarks STØRSTE Rope Skipping camp. Du kan forvente en pinse med alt, hvad et sjipper-hjerte ønsker sig. Du vil blive undervist af Danmarks bedste sjippere, ja faktisk nogle af verdens bedste! Du vil komme til at lære en masse nye tricks, og så vil du møde sjippere fra andre steder i landet, og hvem ved – måske får du nogle nye gode sjippevenner. Vi har plads til alle, der har interesse for Rope Skipping, og som er fyldt 7 år. Du kan være begynder, konkurrenceudøver og alt derind imellem. Der vil være noget for alle og enhver på samtlige niveauer, også for instruktører og forældre. Vi glæder os til at se jer og få den sjoveste sjippeweekend i 2015!

 

Dato og tid

Fredag d. 22. maj kl. 19.00 til mandag d. 25. maj kl. 13.00

Der vil være mulighed for at checke ind fra kl. 17.00 fredag, og check ind lukker igen kl. 18.30, så vi kan komme i gang med campen og alt det sjove fra kl. 19.00.

Sted

Gistrup Hallen, Hadsundvej 406, 9260 Gistrup

Målgruppe

Alle med interesse for Rope Skipping fra 7 år. Voksne og instruktører er også mere end velkomne.

Instruktører

Nogle af de sejeste sjippere fra ind- og udland!

Pris

Kr. 795,-

For denne pris får du:

  • 4 dages suverænt program med 16 timers undervisning i alt inden for sjipningens verden – single rope, double dutch, 2 i 1 tov, chinese wheel, long rope, alternativ træning og meget mere…
  • Dygtige og professionelle instruktører
  • Fantastiske træningsfaciliteter i form af Gistrup Hallerne
  • 3 overnatninger på Gistrup Skole (lige ved siden af hallerne)
  • Fuld forplejning fra lørdag morgen til mandag middag = i alt 8 måltider + mellemmåltider
  • Super god og sund mad
  • Hyggeaften med underholdning på tværs af foreningerne så du får mødt en masse nye mennesker
  • Opvisningsaften hvor du får mulighed for at vise, hvad du har lært samt se et førsteklasses show udført af instruktørerne
  • Alt i alt en unik stemning og en oplevelse du sent vil glemme

Yderligere kan du tilvælge din helt egen t-shirt for kun kr. 55,- hvilket giver en samlet pris på kr. 850,- Dog kan du få t-shirten med gratis, hvis du tilmelder dig inden 22. marts!

Som sidste år vil der være mulighed for at tilmelde sig som supporter til kr. 595,-
Denne pris er til de forældre, der har lidt yngre børn med på campen, som kunne have en fordel af at have deres forældre i nærheden. Prisen inkluderer 3 overnatninger samt fuld forplejning.

Bemærk! Der betales ikke penge retur ved afbud efter 1. maj.

Tilmelding

Tilmeldingen kan ske ved at klikke her.

Tilmelding skal ske senest den 1. maj. Dog er det stadig 22. marts, der er sidste frist for tilmelding med rabatordningen, hvor du får t-shirten med gratis, så skynd dig at blive tilmeldt!

Køb af tove

Der vil være mulighed for at købe tove på campen. Vi kan dog ikke købe uendelige mængder ind, så vil du være sikker på at få lige præcis de tove, du går og mangler, kan du lave en forudbestilling. Det gør du ved at skrive en mail til Jannicke Christensen på:kasserer@gugropeskippingteam.dk.
Forudbestillinger skal afgives senest d. 22. marts, så tovene kan nå at blive bestilt hjem.

Opvisning

Søndag d. 24. maj vil der blive lavet en opvisning om aftenen. På campen vil deltagerne lære en serie, som de viser denne aften. Yderligere kan de hver især finde sammen i nogle grupper og fremvise, hvad de har lyst til. Afslutningsvis vil instruktørerne vise deres eget staff-show, som laves helt særligt til anledningen.

Dette vil være en god mulighed for jer forældre at komme og se, hvad jeres børn har lært på campen samt se, hvad det hele kan føre til, hvis man bare bliver ved. Der vil være gratis entré samt mulighed for at købe lidt godt til ganen i vores bod.

Pakkeliste

Medbring madras, sovepose, toiletgrej, træningstøj til alle fire dage samt almindeligt tøj til aftenarrangementer. Lidt lommepenge vil også være en god idé at medbringe, da der vil være en bod, hvor der kan købes lidt søde ting og sager.

Men vigtigst af alt: husk dit sjippetov! Man kan låne tove hos Gug Rope Skipping Team, men da vi ikke har nok til alle, anbefaler vi, at hver forening selv sørger for at have double dutch tove med samt tove til long rope, chinese, 2 i 1 tov etc. hvis man har dette.


 
Panel title
Antal besøg: 5358

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52255892753601sekunder