hibaby - hibaby here I am
July
28
2011

hibaby - this is how it works

hibaby 
- this is how it works
4e31a776a7e9428072011.jpg
hibaby sådan her fungerer siden, hvis du altså skulle være i tvivl. Forsiden, ja den har du jo set det er en velkomst, og den kan du egentlig ikke bruge til så meget andet end når du kommer på ser du måske nogle nyheder. Så har vi selvfølgelig hibaby here I am, som du jo faktisk er inde i. Her skriver jeg, Maria om alt hvad der falder mig ind. Så har vi hibaby skriv på siden, her har du mulighed for at skrive på siden, lidt som en gæstebog. Du kan også skrive ideer eller lignene her. På hibaby skriv til mig, har du mulighed for at skrive til mig, på min mail, her kan du komme med ideer, ris & ros eller hvis du gerne vil spørge om noget. I hibaby diskuter har du mulighed for at diskutere med de andre på siden, svare på stillede spørgsmål osv. Disse sider er dem der er indtil videre. Men da siden stadig er ny, vil der nok ikke gå lang tid før, der er nye godter på vej.

Kys Maria    

July
28
2011

hibaby - here I am

hibaby
- here I am
4e31a241e34b528072011.jpg
Hibaby her får du så lidt om mig. Jeg hedder Maria, jeg er en glad og frisk pige, der nyder livet med mine dejlige venner og veninder. Idag har jeg så oprettet denne side for at dele lidt af mig med jer - lucky you. 
Hvis I ser nogle ting hvor I måske tænker wtf så er det fordi jeg har en lidt underlig humor nogen gange og nogle kan have svært ved at finde ud af hvad jeg mener seriøst og hvad jeg joker med. Så er I advarede. Men jeg synes bare I skal læne jer tilbage, nyde det, og indimellem måske få jer et godt grin. Skriv endelig!

Kys Maria

 
Panel title

© 2018 hibaby

Antal besøg: 48

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,28639793395996sekunder