Morgendagens Stjerner - Hole in One

                     4d9f23dbabafd08042011.jpg                    4d9f23ecb795f08042011.jpg

                               

                         Hole in One klubbens bestyrelse.

 

                      4d9f2bfb4a62408042011.jpg                        4d9f364b9043f08042011.jpg

                                    Bestyrelsesformand                                                                       Bestyrelsesmedlem           

                                                       Torben Østergaard                                                                                   Lars Møller

 

 

Meddelelse fra bestyrelsesformanden  Den 20 Marts 2011

 

Jeg har selvfølgelig ønsket Lars tillykke med sit Hole in One.  Vi har også allerede planlagt tid og sted for bestyrelsesmøde i vores klub, som nu har fordoblet sit medlemstal - åbenbart en populær klub. Specielt for klubben er iøvrigt at vi går/har gået efter Hole in One på hul 11. 

 Det skal dog ikke hindre, at man kan blive optaget i klubben, hvis der laves Hole in One på et andet hul.

 
 Kan ikke forstå, at det nu ikke skulle blive sjovt for Jer andre. For det første er der intet, der på nogen måde ligner "blærerøve" i hverken Lars eller mig - kun medfølelse!!!.  For det andet, må det jo være rart, at I nu har hele 2 som kan spørges om råd og vejledning i hvordan man gør.
 
 Vi svarer på alle mulige spørgsmål - også dumme. Vil gøre os umage med at svare, uden at der er noget som vil ligne chikane. Og vi gør det selvfølgelig gratis - så spørg bare løs når vi ses på de kommende ture. Vi vil altid svare med et smil.
 
  På bestyrelsens vegne.   
 
Torben Ø. 
 
 
 
 
 
 
 
Hole in One klubbens

Formåls- og vedtægtsparagraffer:

 

§1) At nyde den ærbødighed de øvrige medlemmer viser os, for såvel vores formåen som vores kvalitet i selve golfslaget.


§2) Stk 1. Holde møder hvor vi støtter hinanden psykisk - det kan til tider være svært at modtage så megen ydmyghed og hyldest. Det må vi lære at tackle på professionel vis - fx at lade som ingenting. Stk 2. Udveksle erfaring med andre der har lavet Hole in One - både nationalt og internationalt.


§3) Ikke at lade stå til - gå efter flere Hole in Ones.


§4) Ikke at gå i selvsving og tage mulighederne for en Albatros. 


§5) Udøve rådgivning til vores medspillere i hvordan man laver Hole in One - også uopfordret, da de er alt for tilbageholdende/generte til at spørge selv.


§6) Holde driftsudgifterne i klubben på et rimeligt niveau, således at de økonomiske donationer og sponsorater fra vores øvrige medspillere, ikke bliver helt uoverkommelige.


§7)Stk 1. Oplyse om at vores eksklusive klub er åben for nye medlemmer - man skal bare lave Hole in One. Herefter er det bare en formsag at blive optaget i klubben ved en hurtig indkaldt ekstraordinær generalforsamling.
Stk 2. Man kan ikke blive optaget i klubben ved Hole in One på:
          a) Pay and Play baner
          b) Par 3 hulsbaner
          c) Div. øvebaner
          d) Mini-golfbaner
          e) Wii - golfspil
          f) Div. downloadede golfspil på fx iPhone
Stk 3: Bestikkelse af bestyrelsen kan dog forekomme. Der kan komme så enormt store beløb på tale, at selv mafien ikke kan stå imod. I så fald kan en dispensation, til et prøvemedlemskab på op til 3 måneder i vinterhalvåret, komme på tale.


§8) Et rigtigt Hole in One giver livslangt medlemskab.

 

 

 

 

Her er forskellige råd til at sætte sig op til at lave Hole in One.


Bestyrelsesformandens råd er:

 

 

1) Læs altid baneguiden grundigt inden du går ud. Fortvivl ikke - vær håbefuld indstillet - der er altid en potentiel mulighed for Hole in One på huller der ikke er længere end 350 m.


2) Spørg om gode råd allerede på tee-stedet - det er for sent når din bold først ligger bag dame tee-stedet, er out of bounds eller måske ovenikøbet på fairway. Så er der allerhøjst mulighed for en sølle Birdie - evt en Eagle.


3) Forbered altid mindst 10.000 rigtig gode undskyldninger, når bolden alligevel ikke går i hul i 1.slag og I dermed misser muligheden for Hole in One. Find på 10.000 nye gode undskyldninger når I når til næste hul og det samme sker osv osv osv. Det er trivielt at høre de samme undskyldninger hver gang.


4) Lad drømmen om Hole in One blive til virkelighed. Både Lars og Torben giver gratis lektioner (såvel ene-timer som holdundervisning) i fx Algarve eller Himmerland. I skal kun sørge for transport, overnatning og bespisning af os. Vær opmærksom på at der max. kan deltage 20 personer ved holdundervisning - og tilmelding/deltagelse foregår efter først til mølle princippet. Der forventes stor efterspørgsel. Hvis kurset bliver en succes, dvs mindst 2/3 af deltagerne får               Hole in One og de sidste 1/3 er meget tæt på (under 10 cm), vil vi overveje at gentage kurset.

 

 

                                 Indholdet på denne side er godkendt af bestyrelsen.

 
Panel title
Antal besøg: 251

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53038716316223sekunder