2 år i Uganda - Dagbog fra Kampala
Feb
1
2011

1. februar 2011

4d47e8c55972a01022011.jpgNu har vi været her i en uge og to dage, og i nat regnede og tordnede det for første gang, så i dag er det næsten køligt, og Ville sover med dyne på.

Jeg fik desværre ikke lov til at beholde den hjemmeside, jeg oprindelig havde lavet, så nu har jeg fundet dette ekstremt langsomme alternativ, med grimt layout - men forhåbentlig fungerer det?

Vi skal besøge vores nye hus i aften. Det bliver spændende. For selv om der er dejligt og smukt her oppe på bakken, så er her lidt ensomt for os der ikke har bil, og ikke rigtig kan forcere vejene med klapvogn, så jeg glæder mig til at flytte ned i menneskehavet med al den larm og tumult der er.

Tror solen er ved at brænde skyerne af, og papegøjerne skræpper op der ude, og hushjælpen vasker op. Ville har været syg med feber, men heldigvis har han ikke malaria - vi var hos lægen i går og fik testet ham. Lægen lignede en kæmpestor udgave af Eddie Murphy, og han var den rareste læge, jeg nogensinde har mødt. Ville syntes nu ikke at det var særlig sjovt. Han blev ved med at skrige og pege på døren, men da vi var færdige, og lille Ville havde fået klistret en plasticpose fast på tissemanden, så hans urin kunne blive undersøgt, både smilede og vinkede han til den godmodige Eddie Murphy-klon af en læge, som grinede rungende, og opførte sig som om Ville var det mest fantastiske han havde set( og det var han måske også??).

I dag har han det bedre. (altså Ville, jeg ved ikke hvordan Eddie Murphy har det), og sover nu på 3. time.

 

Vores første uge som ugandere har været helt fantastisk. Alt er bare gået rigtig godt, drengene er startet i skole og går rundt i deres små skoleuniformer og ligner nogen, der har boet her altid. Men de synes det er hårdt. De er ikke meget for at komme afsted om morgenen - og det er klokken kvart i syv, for ellers når man ikke frem pga trafikken, selv om skolen ikke ligger ret langt væk - men heldigvis er de kommet hjem om eftermiddagen og har været glade. Noah er allerede blevet god til fransk efter kun 2 lektioner, og fik ros for sin udtale af fransklæreren, Rumle er blevet omtalt som 'silly' af sin klasselærer, og har i øvrigt fået to klistermærker med 'fantastic' og 'super star' -på diplomet som han fik, for at være startet på skolen...

 
Panel title

© 2018 hoeyen

Antal besøg: 76

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29725790023804sekunder