Hojskoleforening-hammel - Forside

Lise Munk

v/Bjarne Nielsen Brovst

 

Torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.30

Tinghuset, Vestergade 5, Hammel

 

Det moderne-glade Danmark har altid haft Kaj Munk som en sten i skoen. Han var ikke tids-rigtig, men han var dansk, han var kristen, og han var forpligtet. Det kostede ham livet.

Lise Munk, der blev enke som 35-årig, efter mordet på Kaj Munk d. 4 januar 1944, var mindre kontroversiel, så længe hun holdt sig i skyggen og ikke blandede sig i tilrettelæggelsen af sin mands eftermæle, men det gjorde hun.

Under arbejdet med en række radio- og tv-udsendelser tilbage i 1970′erne blev Lise Munk og Bjarne Nielsen Brovst nære venner, og som den første fik forfatteren adgang til Lise Munks private arkiver. Gennem samarbejdet med Bjarne Nielsen Brovst træder Lise Munk ud af skyggerne og fortæller åbent om sit liv, om barndommen i Vestjylland, om ægteskabet med Kaj Munk og om de mange års kamp, først i forbindelse med retsopgøret, senere i kampen om eftermælet.

Bjarne Nielsen Brovst har en stor læserskare til sit folkelige forfatterskab, hvad end det er romaner, digte, fortællinger, biografier eller løgnehistorier. Biografierne er alle om mennesker som har fascineret ham, og de er kendetegnet af er meget grundigt forarbejde, da han sætter en ære i, at alle historiske fakta er i orden. 

Entré 75 kr. Medlemmer 50 kr.

Arrangeret i samarbejde med Hammel Menighedsråd

 
Panel title
Antal besøg: 10542

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39790296554565sekunder