Holgerbogoe - Salgsvejledning

a) Meddel bestyrelsen at Du/I ønsker at sælge.
b) Kontakt herefter foreningens elektriker (El-hjørnet) og VVS’er (Kurt Jeppson) og aftal tid for henholdsvis et el- og VVS-tjek. 

Når el- og VVS-attesten er indhentet kontaktes Eibye & Holmsgaard som er foreningens vurderingsfirma og der aftales et tidspunkt for en vurdering af andelen. De kan kontaktes på følgende måde, mail: http://www.eogh.dk/ og på tlf. 32 97 01 07. Oplys herefter bestyrelsen om hvornår vurderingen finder sted, så bestyrelsen har mulighed for at deltage ved vurderingen. Husk at have relevante dokumenter klar til vurderingen. Bl.a. oplysninger om udførte arbejder i andelshaverens ejertid. Papirerne fra el- og VVS-tjekket videregives til vurderingsmanden til selve vurderingen, samt sendes til administrator som vedlægger dem i salgsopstillingen. 

c) Eibye & Holmsgaard sender den endelige vurdering indtil foreningens administrator (Boligexperten Administration), der så udarbejder en færdig salgsopstilling der sendes til bestyrelsen.

d) Sælger og bestyrelsen finder herefter en dag i fællesskab hvor andelen kan fremvises til de interesserede på ventelisterne.  

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med ovenstående er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen.  


   

 
Panel title

© 2018 holgerbogoe

Antal besøg: 247

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42105197906494sekunder