HOLSTEBRO VANDPOLO - Blank side

 

 

 

Sorgens dag i Dansk Vandpolo 

 
 
Minde ord.

Kent Bøge Sørensen 47 år gammel.

Kent døde pludseligt og uden varsel i hjemmet lørdag eftermiddag. Flere af os havde netop tilbragt en del af dagen lørdag sammen med Kent til kampe i Århus Svømmestadium, hvor Kent dømte flere kampe.

Kent Bøge Sørensen var født og opvokset i Holstebro i vestjylland.

Kent har i en tidlig alder trådt sine sko i vandpolo-rækkerne i Holstebro og optrådt på landsholdene, inden udlængsel var for stor og han arbejdsmæssigt begav sig ud på de store have på cruselinerne rundt om på kloden.

Han kom tilbage til Danmark som ca. 30 årig til en leder stilling i Scandic-kæden og blev en del af dansk vandpolo. Dommergerningen, landsholdarbejdet og formandshvervet drev han vidt og var først dommer på danske kanter, men tog siden hen over og blev international dommer og fik mange gode oplevelser rundt i hele Europa som LEN dommer.

Hans arbejde blev værdsat så meget, at han blev en del af LENs Master udvalg, hvor han netop havde modtaget genvalg for kort tid siden.
Kent overtog roret i dansk vandpolo efter Søren I. Nielsen – som også gik bort i en al for tidlig alder, og Sørens bortgang tog hårdt på Kent.

Kent vil altid stå i vores erindring som en stor dommer og god leder af dansk vandpolo.

Vore tanker går til hans familie og pårørende, og særligt Jette.

Ære være hans minde.


Jesper V. Skorstengaard.

 
Endvidere var der mindeord i Dagbladet samme tid skrevet af Mull
 
Panel title
Antal besøg: 10091

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,2386059761047sekunder