Home-Line - Home Party

             4fe954d8b4b3026062012.jpg   

Sådan så det ud i 70ére-80erne da Topperware kom ind i stuerne og holdte home party i de danske hjem.

Vi med vore skønne Baking accessories afholder ligeledes gode og hyggelige home party´s og sørger for at alle de bageglade kvinder i ro og mag samt hyggeligt selskab og med Home-Line værtinden´s demonstration af vore skønne skønne produkter kan udvælge sig lige netop den eller de produkter, der gør deres eget køkken til et lille produtions bageri i verdesklasse og hvor kun fantasien sætter grænserne.

Der vil helt sikkert være andre i selskabet der har nogle af vor produkter og klart vil anbefale dem og så er der produkter man bare eje og produkter man vil ønske sig. Der vil kunne købes gaver ( som Home-Line pakker ind og sender til vedkomne ) eller gavekort til familie,venner,veninder og bekendte...og vi advarer på det kraftigste at man kan simpelhen ikke kan få nok af Baking accesserios, det bliver en´af de bedste kvindelige besættelser i nyere tid.

Vor værtinder vil altid spørge selskabet på hvert et Home party om der er nogle der har lyst til at holde det næste home party, den eller de der melder sig, vil når dette afholdes kunne købe for 500 kr. (Udgiften deles ligeligt mellem sælger og Home-Line) af vor produkter, som tak for at lægge hjem til et homeparty.

Skulle der være gæster der søger produkter eller kommer med foreslag til andre produkter,vil vi meget gerne havde dette at vide, vi kan helt sikkert skaffe produkter ud over vort sortiment og tilfører gerne efter opfordring meget gerne flere relevante produkter til vort sortiment.

 

Home-Line har nogle kreterier der skal opfyldes således at uanset hvor i landet kunderne møder op på Bake Accessories party, er præsentationen af sortimentet stort set ens samt fremvisningen: farver,bord dekoration,opstilling, demonstrationen m.m.

Der må af sælgerne ikke sælges andet/ eller andre ting på home party´erne end fra Home-Lines sortiment.

 

 

 

 

 

 
Panel title

© 2018 home_party

Antal besøg: 82

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60012292861938sekunder