Hopeforpalestine - Forside

Hvem er vi?

Hope for Palestine er en splinter ny frivillig og selvstændig organisation, som arbejder med at gøre en forskel for børn og unge i Palæstina.

Hope for Palestine er en organisation for unge mellem 15 og 30 år, som har et ønske om at gøre en indsats for at forbedre børn og unges fremtid i Palæstina.

Vision:

Hope for Palestine vil ha' en retfærdig verden, hvor børn og unges rettigheder omkring uddannelse bli'r taget alvorligt.

Mission:

Hope for Palestine arbejder for at brede budskabet om retfærdighed med hensyn til at alle bør kunne få en uddannelse. 

Organisationens formål er at arbejde for at:

  • Alle børn bør have ret til selv at bestemme, hvorvidt de vil uddanne sig uden at tænke på, at der mangler penge til det.
  • Alle børn bør kende deres rettigheder og stå ved deres ret.
  • Alle børn bør få foræret en uddannelses pakke også selvom deres forældre ikke har en indtjening til det.
  • Samle penge sammen som der ubeskåret bliver fordelt til børn og unge i Palæstina for, at give dem en mulighed for at uddanne sig.
Beskrivelse:

Meget få børn i Palæstina har penge og mulighed for at uddanne sig, selvom det er et af de største ønsker de har. De lever i krig, frygt og uden håb for en lys fremtid. Skal vi vende ryggen til dette og tænke: "Jamen det er der jo nogle andre, som tager sig af?" Nej! For ligemeget hvor mange enkelt personer og velgørenheds organsationer der er, så er der stadigvæk behov for mere og mere hjælp. Vi unge i Danmark har det utrolig nemt, da vi får leveret en lys fremtid på et sølvfad uden engang at løfte vores lillefinger. Burde det ikke være sådan overalt i verden? Burde alle børn og unge ikke at have ret til at uddanne sig og derved stifte en lys fremtid ved at uddanne sig, finde et job og være uafhængelig af andre mennesker med hensyn til indtjeninger? Den holdning står jeg personligt stærkt ved og da jeg i forevejen arbejder med at hjælpe børn og unge i Danmark, så har jeg fået et kick start til hvordan jeg skal gribe sådan noget an. Jeg er glad for at hjælpe her, men synes at det er forfærdeligt at man ikke rigtig kan gøre noget for dem som har det mest hårdt. Derfor vil jeg selv tage initiativet til at starte med at gøre en forskel for vores medmennesker i Palæstina. Ved bare at læse få artikler om dette, så får jeg ondt i mit hjerte. 

Vi har brug for frivillige til b.la: 

  •  2 personer til ledelse
  •  Flere personer til hjælp med oprettelse af website og til data arbejde
  •  Flere personer til hjælp til omtale ved f.eks. at lave plakater, foldere og diverse reklamer
  •  Et hold til en masse oplæg om hvordan børn og unge har det i Palæstina for at sprede vores budskab
  •  Der er mange flere opgaver som løbende vil komme ind

Vi håber på at få samlet et stort og godt team!
 
Panel title
Antal besøg: 347

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56534695625305sekunder