Horse-paradise - Regler

 

1. Opførelse

Du skal overholde reglerne, og skrive pænt til andre. Du skal ikke blive sur over at du ikke vinder i konkurrencer, da det er ren tilfældighed. Jeg prøver at gøre det så fair for alle som Admin og jeg kan.

 

2. Online

Du skal huske at være online, og hvis at du ikke har været online i 1 måned bliver du slettet. Et hesteår er 1 måned. Håber i vil være MEGET online! I får et antal wkr. for hvor meget i er online om ugen. Så husk at være online. 

 

3. Hestesnak

I hestesnak gælder det om at have det sjovt, og skrive med andre medlemmer. I hestesnak kan du skrive om alt, som f.eks Hjælp, Køb og salg, Kreativt forum og meget mere! Det vigtigste er at du overholder reglerne og self. har det sjovt. Det er problemløserne og MOD der bestemmer hvornår reglerne er overholdt.

 

4. Opdatering

Admin og jeg vil opdatere siden så meget som muligt! Vi opdaterer hver time undtagen om natten self. Vi vil jo det bedste for alle medlemmer.

 

5. Fejl

Hvis at der er TEKNISKE fejl på siden bedes i skrive til Admin = GaGa på NH eller Webinden = Gammelgård på NH. Hvis at der måske er et lille problem som en MOD eller problemløser kan klare bedes i skrive til dem. Det MOD og Problemløsere hedder på siden, hedder de også på Net-hesten.

 

6. Hvordan tjener man wkr?

Du kan deltage i konkurrencer, være online, tage chancen og deltage i lotto. Hvis at du har været meget aktiv, får du en lille smule wkr, men KUN hvis at du har været aktiv i ca. en uge. Bliv endelig ved med at være aktiv!

 

7. Hvordan bliver jeg hestetegner?

For at blive hestetegner skal du sende 3 eksempler til Webinden = Gammelgård på NH, og du skal kunne tage et nej. Så skal du bare øve dig og måske bliver du det senere henne.  

 

8. Om kopiering

Det er strengt forbudt at kopiere ting fra siden! Kopiering vil medføre at man bliver anmeldt. Forstå at vi har brugt lang tid på siden og tingene er lavet 100% af os.

 

9. Spam og andet dumt på siden

Det er ikke tilladt at spamme/ lave henteemner på siden. Bliver dette gjort får man selvfølgelig en advarsel, men sker det gentagende gange får man en bøde på 7.000 wkr og sker det flere gange, ryger man ud. Vi ønsker selvfølgelig ikke at nogen bliver smidt ud af siden, så sørg for at være ordentlig i Hestesnak (:

 

På forhånd tak!

KH - Admin, og Webinden

 
Panel title
Antal besøg: 1794

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,63266110420227sekunder