Horsessite1 - Vitser/gåder

Vitser/gåder:

Vits:

Familien var på en gård. Den lille pige Trine ville ride på den store haflinger hver morgen.
En dag er hun ikke kommet hjem og moderen siger bekymret "Bare hun dog ikke er faret vild, hvornår kommer hun mon tilbage?"
"Det varer nok ikke længe for hendes hest kom tilbage for ti minutter siden" siger faderen
HAHAsmiley.gif

Gåde:

Hvor blev den første hest sadlet?

På ryggen

Vits:

En hest klager til en anden: "Jeg er bare så træt af den bondeknold! Bonden udnytter mig bare! Den anden hest: "Så skriv til dyrenes beskyttelse." "Er du gal! Hvis bonden finder ud af, at jeg kan skrive, kommer jeg bare til at lave alt hans papirarbejde!"¨

Vits:

Der var engang 2 blondiner, de havde hver en hest, men de vidste ikke rigtig hvordan de skulle kende forskel på dem. Så de klippede halen af den ene, men den voksede ud igen. Så klippede de manen af den anden, men den voksede også bare ud igen. Så satte de sig ned og tænkte. Efter noget tid sagde den ene: "Den sorte er højere end den hvide."

Vits:

Den ene veninde spørger den anden: "Kan du ride?" "Det ved jeg ikke," svarer den anden. "Jeg bliver altid smidt af inden jeg når og finde ud af det."

Vits:

En kvinde går ind i en papirhandel. "Jeg har brug for en postkort med en balle hø på". "Hvorfor hø på" spørger ekspedienten forundret. "Jamen det siger da sig selv. svarer kvinden "Jeg skal jo sende det til min hest.

Vits:

En hest og en mus vandrer ude i ørkenen. Musen går hele tiden bag hesten, i skyggen. Efter ca. tre timer stopper den op og siger til hesten. "Hey, hvis det bliver for varmt for dig, kan vi godt bytte plads.

Hihismiley.gif
Hahasmiley.gif

 

 

 

 

 
Panel title

© 2018 horsessite1

Antal besøg: 20539

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29674506187439sekunder