HOT STONE MASSAGE - Forside
4e2f5da9c608c27072011.jpg

Hot stone
massage er en speciel massage, hvor der bruges glatte, opvarmede sten, enten til at massere med, eller ved at placere dem på kroppen, mens andre dele af kroppen masseres.
Varmen
kan være både dybt afslappende og hjælper med at varme spændte muskler op.


Varme sten opvarmet af ilden blev brugt af indianerne til at behandle ømme muskler, men den moderne genoplivning af varme sten i massage er generelt krediteret Mary Nelson, en indfødt i Tucson, Arizona. Hun varemærkebeskyttede hendes stil i hot stone massage, kaldet LaStone Therapy, som har en indiansk åndelig komponent og kræver uddannelse og certificering.

Hvad sker der under en Hot Stone Massage?

Stenene opvarmes til 50-65°C  i et vandbad. Stenene er lavet af basalt, en sort vulkansk sten som absorberer og bevarer varmen godt, og er blevet glattet af naturkræfter i floden eller havet.

Du starter med at ligge på maven, mens terapeuten arbejder på din ryg. Først varmes kroppen op med traditionel massage. Stenene afkøles, og erstattes løbende med en anden. Der bruges mange sten i forskellige former og størrelser - store på de store muskler, mindre på mindre muskler.

Varme sten kan også bruges på specifikke punkter langs din rygsøjle, i håndfladerne af din hånd, på din mave, eller endda mellem tæerne for at forbedre strømmen af ​​energi i kroppen.

Vær sikker på at sige fra, hvis stenene er for varme eller trykket for intens. Du kan altid bede dem om at stoppe med at bruge sten, hvis du ikke kan lide hvordan det føles.

Hot Stone massage er ikke hensigtsmæssigt, hvis du har diabetes, for højt blodtryk, hjertesygdomme, eller får blodfortyndende medicin. Du bør ikke få hot stone massage, hvis du er gravid eller har en solskoldning. Du kan også ønsker måske at overveje, hvis du er i overgangsalderen, da det kan udløse en hedetur ;o)

bestilling af massage/forespørgsel: sten.massage@gmail.com
Aabybro-Nordjylland
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 13

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43815994262695sekunder