hpadapter - Forside

Hoe te kiezen en onderhoud van acer adapter


Voor de aankoop van een Acer-adapter u nodig heeft om er zeker van te maken de Acer Adapter geeft u de juiste spanning en geschikt huidige output. Toshiba Acer Adapter Gebruik en onderhoud juiste werkwijzen zijn in de eerste AC-adapter DC output stekker in de macht van de notebook aansluiting, en vervolgens in de AC-ingang stekker van 220V stopcontact, en moet eerst worden gelost wanneer de AC-ingang stekker los, En trek vervolgens de DC output stekker. De spanning moet binnen 10% van uw oorspronkelijke Acer Adapter Voltage. De versterkers kan hoger zijn, maar ze kunnen niet door lager. Als u de aankoop van een universele adapter of auto-oplader dient u uit te werken van de Watts van uw originele Acer Adapter en de universele Acer Adapter of auto-oplader met dezelfde Watt of een na hoogste Vermogen te selecteren.


500f8637c5f5025072012.jpgAls de stekker bij het omkeren van de volgorde van de adapter communiceert afdeling onbeladen toestand, is niet toegestaan Afdeling adapter onbelaste toestand, te communiceren voor zijn werk aan de pols, en no-laden wanneer de schakelaar transformator wikkelingen tot zeer anti-piek te genereren spanning verdeling, zoals IC, condensator, zoals AC-adapter voltage-gevoelige componenten. Hoewel de huidige AC adapter is opgezet haar no-load bescherming circuit, maar omdat van het ontwerp nodig is om te kijken naar andere problemen, zoals beveiligingscircuit beschermend effect zeer beperkt te weten te komen van de spanning en stroom, je laptop te draaien en zoek naar een label, sticker of schrijven waaruit blijkt de spanning en stroom, het moet iets op te zoeken, zoals de onderstaande voorbeelden.


De spanning figuur zal een "V" achter het nummer en de huidige zal een "A" of "ma". i.e. 3.15A. U kunt ook deze vermeld op uw originele Acer adapter als je het hebt. Je kunt werken uit het wattage door vermenigvuldiging van de spanning door de versterkers. Er is geen 60 Watt Acer Adapter zodat je nodig hebt om de volgende stap die de 70 Watt Acer adapter te selecteren. Als het wattage eis voor uw laptop is lager dan de 60W of 90W output van de adapter, zal het niet schadelijk voor uw laptop, uw laptop zal slechts de hoeveelheid stroom die het nodig heeft.


Als uw laptop nodig heeft 45W, dan is ofwel de 60W of 90W zal werken op OK. Als uw laptop nodig heeft 80W dan moet u de 90W een als de 75W men niet zal zijn krachtig genoeg. In geval van twijfel kunt u ons mailen op onze contact pagina. Wanneer u een keuze je merk en model van de Search Wizard zal de compatibele Compaq adapter weer te geven onder het product kolom. Nadat u hebt geklikt op de batterij wordt u doorgestuurd naar de pagina weergeven van toe te wijzen dat hij informatie over de Acer Adapter. Klik op de foto van de Acer Adapter om het beeld te vergroten en de tip dimensies te bekijken om ervoor te zorgen zijn ze vergelijkbaar met de originele Acer Adapter tip dimensies.


 
Panel title

© 2018 hpadapter

Antal besøg: 140

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36036705970764sekunder