hrogfruandersen - Forside

Velkommen til Keld og Signes bryllupshjemmeside

 

    4f82c03b7639809042012.jpg

 

Herunder finder du programmet for dagen, vores ønskeliste, samt alle de andre praktiske informationer vi kunne komme på, i forbindelse med vores bryllup d. 15. september 2012.

 

Program:

13.00: Vielse i dyrehaven, med efterfølgende boblevand og fotografering.

14.30: Frokost på Thors Mølle, den mere formelle del af festen.

17.00: Kørsel til Lyngsbæk

18.00: Bryllupsfest, den mere uformelle del af dagen, med alt hvad hjertet kan begære af mad, drikke og god stemning.

 

Ønskeliste:

Hvis du har lyst til at give os en gave (hvilket bestemt ikke er et krav), har vi her nogle gaveønsker.

Overraskelser er også mere end velkommen.

Hvis du har lyst til at give os en gave fra vores ønskeliste, kan du kontakte vores gavekoordinater (se nedenfor), så vi ikke får 200 hvidvinsglas og skal bruge hele vores bryllupsrejse i inspiration smiley.gif

 

Gavekoordinator:

Anne Marie Karstoft Hertzum vil være vores gavekoordinater. Anne Marie kan kontaktes pr. mail a.karstoft@gmail.com eller telefon 53 38 80 60, hvis du ønsker at give os en gave.

 

Forlover og vidner:

Alan Malligsen vil være Kelds forlover, samt det ene vidne ved vielsen.

Signe Herbst Hansen vil være det andet vidne ved vielsen.

 

Toastmaster:

Simon Hertzum vil være toastmaster ved vores bryllup. Simon kan kontaktes pr. mail simon.hertzum@gmail.com eller telefon 26 80 23 23, hvis du ønsker at holde en tale for os.  

 

Dresscode:

Vi beder dig tage dit fineste festtøj på til vores bryllup, vi skal jo alle tage og godt ud når dagen skal foreviges. Du er dog mere end velkommen til at tage flade sko, badetøj og varmt tøj med til den lidt mere løsslupne og afslappede del af festen.

 

Rutebeskrivelse til Thors Mølle og Dyrehaven:

Adressen er Thors Møllevej 15, Marselisborg Skov, 8000 Aarhus C.

Der er mulighed for parkering ved Thors Mølle, både inden vielsen og under frokosten, da vielsen foregår i den ende af Dyrehaven, der ligger tættest på Thors Mølle. Når du ankommer til Thors Mølle og har parkteret din bil, kan du følge flagene op ad trappen til dyrehaven, og du vil da finde stedet hvor vielsen finder sted.

 

Rutebeskrivelse til Lyngsbæk:

Adressen til det sommerhus hvor resten af festen vil foregå, er Nordbakken 19, Lyngsbæk, 8400 Ebeltoft.

Der vil være mulighed for at køre ud til sommerhuset i samlet trop. Hvis du ikke har mulighed for at køre derud i egen bil, skal du lige give besked til os. Det samme gør sig gældende hvis du har en bil, men har nogle ledige pladser. Så vil vi sørge for at puslespillet går op, så alle har en plads i en bil.

 

Overnatning:

Der vil være mulighed for at slå nogle telte op i haven.

Der er også en åben hems i sommerhuset, hvor der er plads til 5-7 madrasser. Dette er hovesdageligt forbeholdt dem der kommer alene.

Derudover er der Hotel Vægterkroen, der ligger i gå afstand fra sommerhuset, hvor man kan bestille et værelse. Et dobbeltværelse koster 550 kr. og kan bokkes på http://www.hotelvaegtergaarden.dk/.

 

Billeder/kamera:

Da vi har valgt at formene presse og paparazzi adgang til vores bryllup, beder vi alle der har mulighed/lyst om at forevige dagen med deres eget kamera. Vi vil derefter utrolig gerne have en kopi af alle jeres billeder fra dagen/aftenen/natten.

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 181

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31723713874817sekunder