Hrolf - Forside

4b43b5f29f13f05012010.jpgGennem de sidste 20 år, har Hrolf underholdt publikum med sit brede repertoire. Først i bands som ”Mallan”/”Past Bedtime”, de sidste fem år som solist.


Repertoiret er bredt sammensat og sammensat på baggrund af mange års erfaringer på de danske spillesteder. Der er skotske og Irske folkesange, der er Beatles og Creedence Clearwater Revival. Kim Larsen og Shubidua. Der er Country og western. Der er folk og rock. Det er næsten op til publikum, hvad de gerne vil høre.

 

Det er folkelige underholdning som udelukkende er baseret på en akustisk guitar og en rigtig god sangstemme – man kunne kalde det for en troubadours fortolkning af kendte sange.

                                                                                  

Et afgørende kendetegn for Hrolf er, at han har en energi og en smittende lyst, til at være sammen med publikum. Ligesom publikum forventer at få underholdning, ligeså meget forventer Hrolf at publikum inddrages i stemningen og sangene. Med en direkte facon, små anekdoter og en underfundig humor, skal publikum forvente andet end en anonym ”jukeboks”.

Som Hrolf siger: ”Det er imellem numrene, at publikum skal opleve det er levende musik. Der er jo ingen idé i at have en anonym musiker i hjørnet, så kunne spillestedet lige så godt have en jukeboks i stedet for!”

 

Der er garanti for, at stemningen vil være i top og fart over feltet, når den ene klassiker efter den anden, bliver leveret fra denne sprudlende musiker.

 
Panel title

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48003220558167sekunder