Henrik Skærbæk Jensen - På cykel til Gibraltar
4e8cbbcfbdcef05102011.jpgIndholdet er endnu ikke blevet tilpasset

Virkeligheden er drømmenes legeplads. Og, selvom bakker og bjerge kan virke uendelige og enorme at besejre på en pakket cykel, ja så var den største bakke for mig en noget helt andet. At tage beslutningen. Enkelt og alligevel ikke. Jeg er ikke cykelrytter, har ikke været jorden rundt 12 gange eller gennemført en Ironman. Så at sige er jeg ikke ”født” ind i en eventyres verden. Hverken fysisk, sportsligt eller pengemæssigt. Men inden i drømmer jeg om eventyrets uendelige horisonter og udfordringer. Hjertet må mærke at det lever. Og mit vil det bare rigtigt meget!

I sommeren 2011 pakkede jeg min cykel og cyklede fra Danmark til Gibraltar. Turen tog 34 dage og var på 3700 kilometer. Jeg kørte turen alene. Derfor har jeg manglet et sted at lagre mine tanker omkring den. At samle den her gir mig ro til at bearbejde en, i mine øjne stor oplevelse både fysisk og følelsesmæssigt. Jeg håber at bidrage læseren med en god oplevelse, eller måske kunne give denne inspiration videre til dig der selv går og drømmer. For det gør jeg selv hele tiden.

I de næste kapitler under På cykel til Gibraltar, kan du læse mere om turen.

Dette er en introduktion til mine erindringer fra denne tur. Blandet op med tanker og praktiske oplysninger om langturs cykling. Kort sagt, hvad jeg nu har haft på hjertet.

Rigtig god fornøjelse.

 

 
Panel title

© 2018 hsj

Antal besøg: 140

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34875106811523sekunder