humlumkunst - Hvem er vi?

Tja hvem er vi.

Præsentation af Anne-Lis :

Jeg ÆÆÆÆlsker at male, er vild med farverige billeder, synes selv at børnebilleder er mit speciale, men kunne virkelig godt tænke mig at udvide "talentet" derfor har jeg lige været på et tiltrængt weekendkursus, hos en dygtig farverig kunstner. 

Tager gerne imod bestillings arbejde, så har du en væg der mangler lidt personlig farve præg så kontakt mig så finder vi på noget til væggen! 

 

Line:                                4b1d4a382c46707122009.jpg                                     

Jeg er én af de mange som har sagt "det kan jeg da lave mindst lige så godt". Denne replik kom i omkring år 2000, men jeg blev da lidt klogere!!

Det var lettere sagt end gjort, så malingen blev sat til side igen. Men da jeg begyndte at læse til pædagog på seminariet i Holstebro i 2004, valgte jeg værkstedsfag som liniefag. Her fik jeg rigtig hul på det at male. Teknikker, farvelære, materialevalg og meget mere var med til at give mig blod på tanden. Siden da har jeg eksperimenteret med spatel, pensel, maling osv.

Idag kan jeg slet ikke undvære malingen, det er så fedt at fordybe sig i et maleri og eksperimentere med farver, teknikker og materialer. Jeg elsker at krybe i mit maletøj og slappe af med penslen i hånden!

Hvis du mangler lidt nyt til dit hjem, vil jeg meget gerne prøve at hjælpe dig! Sig bare til - kom med ideer og ønsker så prøver jeg at trylle dem op på din væg smiley.gif 

 

Glæder mig til at høre fra dig - Line Jakobsen

 
Panel title

© 2023 humlumkunst

Antal besøg: 10189

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10982894897461sekunder