hundekøkkenet/the dogs kitchen - Hvad kan jeg tilbyde?


Mit tilbud består i at analysere den kostplan du nu bruger til din hund hvis du fodrer med almindelige, friske råvarer. Kostplanen skal dække over 7 eller 14 dage, hvad enten der er tale om råfodring (barf), en kost bestående af tilberedte/opvarmede råvarer eller en kombination af begge.

JEG LAVER IKKE KOSTPLANER FRA BUNDEN AF. Tilbudet er til jer som i forvejen fodrer med hjemmelavet foder og ønsker at tjekke at den indeholder alt det en hund har brug for.


Jeg kan ikke tilbyde en fuldstændig analyse hvis kosten indeholder foderemner hvor næringsindholdet ikke kendes eller findes på tilgægelige databaser. Hvis kosten suppleres med kommercielt fremstillede fuldkost produkter såsom tørkost, dåsemad, frysetørret foder eller lign. skal indholdet af næringsstofferne og kalorier per kg. være oplyst hvis jeg skal inkludere dem i analysen.


En kostanalyse fra mig vil indeholde information om:

1) din hunds individuelle behov for næringsstoffer
i de mængder din hund har brug for, udregnet efter de anbefalede retningslinier fra 2006 af National Research Council (NRC) og udgivet i Nutritional Requirements of Dogs,

2) Hvad din hunds nuværende kost indeholder af næringsstoffer , inklusiv tallene for kalorierne, proteinet, fedtet, kulhydraterne, vitaminer og mineraler.

3) slutfaciten med anvisninger af eventuelle afvigelser fra disse anbefalinger hvad enten der er for meget eller for lidt.

Denne analyse koster:

- kostplan til 7 dage: 250 kr.
Tager normalt ca. 7-9 timer fordelt på 1-2 dage.

- kostplan til 14 dage: 350 kr.
Tager normalt 10 - 14 timer fordelt på 2-3 dage. 


Hvis du ønsker at benytte dette tilbud skal du:

- Udfylde spørgeskemaet i linket øverst på denne side og sende det til mig som vedhæftet fil på et dokument, sammen med en lille beskrivelse af hvem du er, dit samliv med din hund, hvor mange dage kostplanen til analyse dækker (7 eller 14 dage) og om du ønsker forslag til ændringer.


- Når jeg har fået spørgeskemaet og din beskrivelse, læser jeg den igennem. Hvis jeg har spørgsmål til det fremsendte, kontakter jeg dig for yderlig information.

- Når jeg har sikret mig at en analyse ud fra det fremsendte er muligt vil jeg kontakte dig og sende min kontonr.

- Først når jeg kan se på min konto at du har overført pengene, går jeg i gang med analysen.

- Jeg arbejder max. 5 timer man - fre. Weekender holder jeg så vidt muligt fri. Dvs. at jeg svarer emails i hverdagene, ikke lør-søn.
Husk at al information og vejledning fra min side er til sunde og raske voksne hunde. Kostanalyser og forslag til syge hunde som er eller burde være i et behandlingsforløb hos en dyrlæge vil jeg ikke påtage mig.

Jeg påtager mig ikke ansvar for hvalpe under 1 år da  ernæringsfejl i
denne livsfase kan muligvis give mén som vil følge hvalpen som voksen. Derfor anbefaler jeg at fodre med et højkvalitets hvalpe foder og evt. at supplere med lidt gnaveben og letkogte grønt og frugt indtil den har nået sin voksen vægt eller er cå 1 år gammel.


Informationen her skal ikke
erstatte eller på anden vis fungere i stedet for dyrlægens råd.
4ca08034a333f27092010.jpg

Jeg kan kontaktes ved følgende e-mail:

grubbe@post.tele.dk 


Find mig på Facebook:

Ellyn Manley Grubbe
http://facebook.com/egrubbe
 
Panel title
Antal besøg: 181884

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,79218196868896sekunder