hundekøkkenet/the dogs kitchen - Hvorfor Hundekøkkenet?

Hundekøkkenet – hvad handler det nu om?      

4cbc4b53aaeff18102010.jpg

Vi som elsker og ejer hunde og betragter dem som en del af familien har længe ligget under for den kommercielle retorik der insistere på at industrien alene ved hvordan vores hunde skal fodres og med hvad. De forsikrer at vores hunde vil kun være sunde, fungere optimalt, samt leve op til deres indre potentielle med deres produkter.

Nu er kost og ernæring magtfulde enheder ingen tvivl om det, jeg har selv erfaret det med min egen hund Bella.
Den største lektie hun har lært mig er at hvad andre mennesker tror er bedst fordi deres hund(e) trives tilsyneladende sådan, ikke nødvendigvis betyder at min hund også vil trives. Desuden er der forskel på at have det godt nok og at trives optimalt. Den enkelte hund er vores personlig læremester, den har et vigtigt budskab og vil vise dig at optimal ernæring er baseret på mere end tro på eller overbevisning om en bestemt metode eller nemme tommelfinger regler. En hund kan kun trives hvis dens kost indeholder alle de dokumenterede nødvendige næringsstoffer i de rigtige mængder. Bare en der ikke er tilstede i tilstrækkelige mængde eller måske helt mangler er nok til at hunden vil vise symptomer på forkert ernæring og måske blive syg. Andre gange kan et symptom opstå som resultat af et overskud i stedet for en mangel. Symptomerne kan være hurtige til at vise sig eller tage længere tid inden manglen bliver kritisk for sundheden.  Uanset hvad, er nøglen en kost der opfylder de krav der er betingede af den enkelte hunds behov.


Mit budskab er derfor at kun med dokumentert information har vi mulighed for at vide hvad der er nødvendigt og omsætte den viden i praksis. Vi kan lære at sortere i de kommercielle tilbud på markedet eller sammensætte selv et foder, råt eller tilberedt, af friske råvarer fra vores eget køkken.
Det eneste det kræver af os er at vi er villige til:

- at sætte os ind i nogle grundlæggende principper,

- lad os vejlede af videnskabelig bevist dokumentation og fakta, ikke myter og filosofier, 

- ofre den tid det tager og

- lyt til hvad din hund vil fortælle dig.

50ed6788e6cd409012013.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 181885

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30714416503906sekunder