Hundeparkguideren - Karma og evner

Mange nye, og såvæld også gamle hunde, kam ikke finde ud af den nye karmafunktion i parken.

Det skal der ikke grines af, for det er ikke så let, som det ser ud til

 

Karma

I den nye park, er der hele tre forskellige karmatyper. Her vil du kunne se dem:

Møgkøterkarma

49db1de29ae0f07042009.jpg

Møgkøterkarmamærket ser såan ud. Et dødningehoved Møgkøterkarma, er til de drilagtige hunde (Ikke den måde drille, men de lidt "Slemme" hunde der godt kan lide fis og ballade).. Du får møgkøterkarma når du fx. Prutter, bomber folk, eller kaster med snebolde. Den eneste måde at få møgkøterkarma på i starten, er dog ved at prutte, da man først skal købe de andre evner.

Kæledyrskarma

49db1ea08b02907042009.jpg

Sådan her ser kæledyrskarmamærket ud. Et lille hjerte, med et hundehoved inde i. Kædedyrskarma, er til de sociale hunde. Man får det fx. ved at snuse til andre hunde, parre, tisse og skide. I starten kan man dog ikke skide eller parre, men der er nogle der kan tisse (Læs mere i: Hundetegn).

Jagthundekarma

49db1f3058aac07042009.jpg

Jagthundekarmamærket ser sådan her ud. En lille medalje. Jagthundekarma er til skattejægerhundene. Du får det fx ved at grave, snuse til ting, og grave ting ned.

 

Nu kender du til de tre karmatyper, men hvordan køber man mon flere evner, så man kan få mere karma. Det vil jeg skrive om nu

 

Evner

Når du skal til at købe evner, så skal du ind i din snuseprofil. Her vil lige komme en lille guide på hvordan du kommer ind, og hvordan du køber.

49db207c8ba1e07042009.jpg Først, skal du snuse til din egen hund. Det gør du ved at trykke på maven af din hund, og vælge snus, på den lille valgmulighedsliste, der popper op. Når du trykker, vil din hund snuse til sin egen: Nå lad os nu ikk tale om det...

 

 

49db210cc245707042009.jpg Når du har snifet til dig selv, vil du kunne se dette lille popup vinduehaløj komme frem. Hvis du skal ind i din snuseprofil, trykker på der hvor der står: Vis snuseprofil, eller der hvor dit navn står. (Der hvor der står Fenris3)

 

49db21910c04307042009.jpg   

 

 

 

 

Jepsi depsi nu er du kommet ind i din snuseprofil. Her vil du kunne se mange ting. Bla. Dine venner, dine beskeder din hunds humør og alt muligt andet, men lige nu er det ikke det vi taler om, det er nemlig dine evner.

49db2202a900307042009.jpg Nu skal vi vende vores koncentration mod træningsbanen. Her er det nemlig at du vil kunne købe evner, og se hvor meget karma du har. Du klikker på det røde rør, og vælger evner, i valmulighedslisten der kommer op.

 

 

 

49db2287100ad07042009.jpg

Så kommer der et popup vindue op. Dui vil kune se alle karmatyperne øverst oppe, og du vil også kunne se hvor meget du har af hvert (Der vil sandsynligvis ikke være nær så meget karma i hvis du er en ny hund, for jeg er en gammel hund, som har sparret op længe). Lige nedenunder, kan du se hvilke evner du er født med. og nedenunder igen, kan du se hvilke evner du har købt (Grunden til at jeg har så mange, er fordi jeg er en lidt gammel hund, og har købt mange evner).

49db2490ccf2a07042009.jpg

Nu skal du trykke på en af de fire billeder, med karmatyper. Her har jeg bare lige valgt jagthundekarma. Et nyt vindue vil poppe op, og her vil du kunne se alle de evner, du vil kunne købe med jagthundekarma. Du vil dog kun kunne købe de evner, der ligger i den nederste af rækkerne. (Fjelleräv og oppe hø... vil dog ikke vælre tilgængelige, da admins ikke har lavet dem endnu). Tryk bare på en af billederne, og lad os komme videre...

49db258a1502807042009.jpg Nu vil vi lægge vores opmærksomhed på kolonen ude i højre side. (I vil kunne se, at jeg har valgt jagthundetegnet, men det er fordi jeg allerede har købt de tilgængelige evner i første række). Allerøverst, kan i se prisen af karma, på de forskellige evner. (Prisen vil ikke være så høj på dem på nederste række. Højst 200 karma). Neden under kan i se der står karmabonus, men at der ikke er noget billede. På visse evner, vil der være møgkøter, kæledyrs eller jagthundemærket, og det betyder, at man får det slags karma, af at bruge evnen. Længere nede, står der en lille beskrivelse af evnen. Der står ikke noget længere nede, men hvis i havde råd til evnen, så ville prisen stå med sort, og der ville være et lille køb, skilt allernederst.

Hvis man har råd til evnen og køber den, så ryger den ind under tillærte evner.

 

Nu ved i hvordan man køber evner, men i tænker måske "Hvorfor kan vi ike købe dem på anden række, og det kan i skam også, med for at kunne købe en evne på anden række, må man først købe to på første. Det fortsætter sådan. Altså det vil sige, at for at kunne købe en evne på tredje række, må i først købe to på anden. MEN køb allerførst de evner du har mest lyst til, for for hver eneste evne du køber, bliver de andre en smule dyrer.

 

Håber dette gav dig hjælp til at forstå det nye karma og købe evner system

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 16427

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.20870089530945sekunder