Hustruvold - Dagbog
June
21
2011

21/06/2011

I sidste uge så jeg igen damen fra sportsklubben. Da vejret var godt, havde hun t- shirt på. Hendes arme var fyldt med blå mærker !! Der var især et blåt mærke, der gik næsten hele vejen rundt om hendes overarm... som om en eller anden havde taget hårdt fat i hende. Hun ser også så ulykkelig ud. Jeg har lavet nogle små kort med adressen på denne hjemmeside og jeg overvejer at give hende et (diskret når manden ikke ser det)

 

Min kollega holder stadig fast i hendes beslutning om ikke at se kæresten mere. Han kommer med blomster til hende næsten hver dag....vi spøgte lidt om at hun kunne åbne en blomsterforretning...men jeg ved hvor svært det er for hende.

May
26
2011

26/05/2011

Min kollega er gået fra hendes voldelige mand og hun ser ud til at holde fast ved hendes beslutning. Jeg prøver på at støtte hende så godt som jeg kan... det er svært for hende og lige nu har hun lidt "glemt" de voldelige episoder og savner ham bare.... det er næsten det værste der kan ske ! Håber hun holder ud...for hendes egen og for hendes børns skyld !

I mine børns sportsklub er der et par, hvis søn går i klubben. Jeg er ret sikker på at kvinden får tæsk af manden....... ! Synes det lyser ud af hende og synes at han er meget dominerende og truende overfor hende. Jeg har sådan lyst til at snakke med hende om det, men manden er der hele tiden .... og så synes jeg heller ikke jeg kan blande mig, når jeg nu ikke kender dem og er sikker på om jeg har ret...hun sender bare nogle meget kraftige signaler om at der er noget galt.... måske kan jeg prøve at snakke med hende, hvis hun engang er alene... ! 

May
19
2011

19/05/2011

I dag snakkede jeg med en kollega og lige pludselig fortalte hun mig at hendes kæreste havde slået hende i går og havde forsøgt at kvæle hende. Jeg fik gåsehud over hele kroppen og tårer i øjnene, imens hun fortalte om det. Jeg tilbød hende at hun kunne bo hos mig med hendes fire børn, mens hun finder et andet sted (langt væk fra ham), men hun ville selv finde ud af noget. Hun har været ved politiet og indgive klage over ham. Bare hun ikke trækker klagen tilbage og bare hun ikke går tilbage til ham..... Jeg tænker meget på hende.

 
Panel title

© 2018 hustruvold

Antal besøg: 3062

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51463198661804sekunder